Bu benim düşüncem kardeşim ilerleyen günlerde ne olacak hep birlikte göreceğiz siteyi takibe desteğe devamKardeşim Ağzına Sağlık Çok Haklısın Hileyi Gören Videosunu Çekti Free Script Diye Riot'da Gördü Ve Anti-Cheat Sistemini Geliştirdi.
kankam nasıl onaylı üye oluyoruz pekki3 hesap ban yedirdim, tekrar onaylı üyelere açılsın, kullanımı azalınca ban yeme düşer diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. PUBG Lite hilesi bile onaylı üye durumunu gerektirirken LoL gibi bir oyunun üye+ statüsünün yetmesi biraz garip. Yeni sezon başlayınca belki icabına bakacaklardır diye düşünüyorum.+hilenin
üye+ çekilmesi hilenin kullanım oranını nerden baksan % 50 oranında artmıştır
50+ Yorum gıbı veya telefon onayı gıbı şeyler eskısı gıbı olmalı dıye dusunuyorum. Son kararı yetkililer verecektir. Bizede saygı duymak kalır. Yinede ben oynadığım kadar ile memnun kaldım. Her şeyin sonu vardır elbetben hep savundum bu hileyi cüzi bi miktar yapsalar çünkü script düpedüz adminlere ait aylık 5 tl, 10 tl vs gibi o zaman hiçbir şey olmazdı şimdi dingonun ahırı gibi gelen geçen kullandığı için riotun yakalaması basit oldu tabii
ban dalgası yok da sc detected olduban dalgası varmı şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?