Script ile oynayan kaç kişi kaldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Abi anlamadım 2 aydır kullandığım hesabım ban yemedi ama 1 hafatdır kullandığım yedi biraz şans işi sanırsam.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
şuan direk ban yedirdiğinden dolayı girmiyorum yeni hesap açtım onları kasıyorum yeni sezon geldiğinde kaldığımız yerden devam

Üye
10 HİZMET YILI
Hileyi Gören Videosunu Çekti Free Script Diye Riot'da Gördü Ve Anti-Cheat Sistemini Geliştirdi.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Tahminime göre 11. sezon başladıktan sonra ban dalgası geçer bizde o sezonun bitimine kadar rahat rahat oynarız tabi sion almak gibi şeyler yapmazsak :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yalandan bi ban yedik diyede sc yi bırakacak halimiz yok isterse ıp banı atsın yeni pc alırım sırf tr serverını oyun sonu kolaydı yazabilmek için kullanıyorurm :) saygılarr

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye'ye çekmeleri,ban olaylarının kendilerine has kodlamalarla ayarlanması şart yoksa WindSharp ile 3-5 en fazla 1 haftada ban.Belki 1 ay...

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben kullanmadan yiyorum kullananalar hala devam ediyor
Hile Kullanan insan sayısı şuan az, Yeni hesap açıp çoğunlukla aramda kullanan var. Şuan için ban yeme olasılığı %90 banlarda eskiye göre bir artış söz konusu. Zaten ban kesin kaçınılmaz değil ama eskiye göre bu kadar hızlı değildi. Çözümü elbet olacaktır :)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum tekrardan onaylı üyelere açılırsa kullanımı azalır böylelikle hile daha az kişinin elinde olur. Yapımcılara desteğimiz sonuna kadar :)

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence onaylı üye ve üstüne veya ücretli bir şekilde kullanıcılara sağlanırsa daha yararlı olur hem emeği geçenler de karşılığını almış olur

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
wndsharp was one of the best program i ever used

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...