Tanıdık bir kanal vardı ama kanalı kapandı veya kendisi kapattı ama adam rahat rahat script tanıtıp videosunu çekiyordu.
Herkese selam dostlar, lolde script ile youtubeda içerik üretsek Riot Games firması tarafından dava yermiyiz yada youtube buna izin veriyor mu? Güzel içerik olur hemde scriptlerle kaynaşmış olurum ve güzel içerikler üretebiliceğimi düşünüyorum her heroyla script gibiKısacası sorum şu youtube politikaları gereği bu yasal mı
Riot gamesi bilmeme ama büyük ihtimal YouTube telif haklarından hesabınız kapanır
Herkese selam dostlar, lolde script ile youtubeda içerik üretsek Riot Games firması tarafından dava yermiyiz yada youtube buna izin veriyor mu? Güzel içerik olur hemde scriptlerle kaynaşmış olurum ve güzel içerikler üretebiliceğimi düşünüyorum her heroyla script gibiKısacası sorum şu youtube politikaları gereği bu yasal mı
peki bunu forumda sizler için yapsam izler misiniz? Youtubea liste dışı olarak her gün 1 video yüklerim WSreborn caitly, blitzcrank, gankplank en olmucak şampiyonları bileRiot gamesi bilmeme ama büyük ihtimal YouTube telif haklarından hesabınız kapanır
Senin kararın dostum, diyebileceğim bir şey yok.@Thinker Yani gerçekten güzel olmaz mı? Script kullanmak isteyenler için günde 5 video üretebilirim. Her heronun nasıl çalıştığını görmüş oluruz bu şekilde.
Girme kardeşim bu topa istemiyeceğin sonuçlarla karşılaşabilirsin. Riskli iş.Herkese selam dostlar, lolde script ile youtubeda içerik üretsek Riot Games firması tarafından dava yermiyiz yada youtube buna izin veriyor mu? Güzel içerik olur hemde scriptlerle kaynaşmış olurum ve güzel içerikler üretebiliceğimi düşünüyorum her heroyla script gibiKısacası sorum şu youtube politikaları gereği bu yasal mı
buna ne diyorsun tutar mı?peki bunu forumda sizler için yapsam izler misiniz? Youtubea liste dışı olarak her gün 1 video yüklerim WSreborn caitly, blitzcrank, gankplank en olmucak şampiyonları bile
işsizim cidden yapabilirim yoğun istek gelirse. İsteyenler +1 yazabilir.
Knk bence bisi olmazHerkese selam dostlar, lolde script ile youtubeda içerik üretsek Riot Games firması tarafından dava yermiyiz yada youtube buna izin veriyor mu? Güzel içerik olur hemde scriptlerle kaynaşmış olurum ve güzel içerikler üretebiliceğimi düşünüyorum her heroyla script gibiKısacası sorum şu youtube politikaları gereği bu yasal mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?