Onaylı Üye
Bol şansçok merak ediyoruum bende kullanınca bakacam faydalıdır umarım
V'ye basılı tuttuğun sürece evetotomatik farm yaparken ben baska yere tıklasamda otomatik alıyor mu
Henüz %30'u felan bitti hazırlamak yorucu biraz devam etcem yarın'a kadar konu bitmiş olurBen de bu tür bir şey yapacaktım ama zamanım olmadı.Başarılı olmuş.Teşekkürler
peki konuyla alakasız 50 yorum yaptıktan sonra otomatikmen indirebiliyor muuyum 2 3 gün beklemem gerekiyor muV'ye basılı tuttuğun sürece evet
Alakasız yorumlar yapmanı önermem ban yiyebilirsin bilgin olduğu konularla ilgili yorum atarak 1-2 saat içinde onaylı üye olabiliyorsun.peki konuyla alakasız 50 yorum yaptıktan sonra otomatikmen indirebiliyor muuyum 2 3 gün beklemem gerekiyor mu
farm tusuna bastıysan oluyo diye biliyorumotomatik farm yaparken ben baska yere tıklasamda otomatik alıyor mu
Benimde tam olarak hazır değil tüm ayarları çözdükten sonra paylaşıcamYararlı bir konu ayarları config halinde paylaşma varsa efsane olur böyle birşey varmı? ayrıca eline sağlık devamını bekliyorum takipteyim
Aynen dostum bende High'da kullanıyorum şu an low'a indikçe atma mesafesini uzuyorq hit very hard yaptığımız da bazen q hiç atmıyor. denemiyor bile bu sorun ile karşılaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?