Çözüldü script kalista

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lel
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kalista ile script oldugun cok kolay anlaşılıyormuş ve bi kaç gün icinde hemen ban yiyormuşsunuz. Doğru mu bu ?

Çözüm
Dostum doğru. çünkü bir konu paylaşılmıştı riot üçüncü parti yazılımlarıyla oynana şampiyonların banlanma oranını yayınlamıştı birisi ve kalista ilk anlaşılan ve en kolay ban yenilen hero olarak gösteriliyordu. Bunu denemek için fresh acc alıp denedim ve 2. oyunumda ban yedim. Çünkü kalista script i hasarı hesaplayıp ona göre e yi çekiyor. Bunu kalista otp ler bile yapamaz, bu yüzden loglardan çok rahat bir şekilde anlaşılıyor.
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum doğru. çünkü bir konu paylaşılmıştı riot üçüncü parti yazılımlarıyla oynana şampiyonların banlanma oranını yayınlamıştı birisi ve kalista ilk anlaşılan ve en kolay ban yenilen hero olarak gösteriliyordu. Bunu denemek için fresh acc alıp denedim ve 2. oyunumda ban yedim. Çünkü kalista script i hasarı hesaplayıp ona göre e yi çekiyor. Bunu kalista otp ler bile yapamaz, bu yüzden loglardan çok rahat bir şekilde anlaşılıyor.

Çözüm
lel
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
En yararlı yorum seninki çok teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
script data veri üzerinden yakaladığı an lol her zaman ban atar karakter farketmeksizin
bu yüzden dolayı üst düzey oyuncuların oynadığı herolarda yaptığı her hareketi sistem otomatikmen algılıyor ve diyor ki " hee bu adam bunu yapıyor demekki bu hero da bu hareket yapılabilir birşey" diyip algılıyor. o yüzden kalista yerine kite atabilicek herolar öner örneğin " kog - vayne - varus - jinx " tarzı çünkü bunlar kite heroları ve üst düzey oyuncular script gibi kite yaptığı için farkedilmesi güç oluyor. ama bu ban yemiceğin anlamına gelmez. sadece ban süreni uzatırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kalista genel olarak basic attack herosu olduğu için attack speed kastıktan sonra yerinde duramaz zamanında kullandığım sclerde kalista hiç oynamadım olmasına rağmen çok fazla belli oluyor DODGE kapalı oynyordum ve SUP/JUNGLE vazgeçilmezdir SC için

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
5 senedir scipt kullanıyorum elobuddy başta olmak üzere şampiyon yüzünden ban yedğimi hatırlamıyorum yediğim banların hepsi oyun içi inject edilen dll dosyaları yuzunden, riot guncellme getirince bu dosyaları kolay bir şekilde bulabiliyor ve ardından ban yiyorsun hileyi belli etsende etmesende ban yersin ban yeme süreside riotun dosya kontrol sürecine bağlı olan birşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...