Üye
Not: Bunlar kendi tecrübelerim.Şuan açtığın sitede yani memoryhackers.org sitesinde forumdaki konuların altına 50 adet mesaj yazman gerekli.
yaklaşık 24-48 saat arasında ban yiyiyorsun.
evet hile hep açıktı.
lane açıp kapama yani oyunun içinde aç kapa özelliği yok diye biliyordum.
oyundakıler senı reportladı dıyemı ban yedın yoksa ?Not: Bunlar kendi tecrübelerim.
Oyunun bot kontrol sistemi seni algılıyor zaten senin kaç kere mause tuşuna bastığına kadar anlıyor kısacası çok zor.benım asıl merak ettıgım bu hıleyı kullanmasak daha dogrusu oyundakılere bellı etmesek kımse bızı reportlamasa hıleden yınede ban yermıyız oyun kendı kendıne algılıyabılıyormu hıleyı ?
aa sen neden 300 dedın herkes 50 yazuyor yınemı katakulleye geldıkdostum 1 seckın uyu olman lazım 300 yorum lazım
2.oyuncu report ettıgı ıcın ban yemıyorsun yazılımı sıstem fark ettıgı ıcın ban yıyorsun dıe bılıyorum
1 2 haftadabır mutlaka yersin
teşekkurlerrrdostum üyelikler beli bi yorum karşılığı veriliyor onun dışında üye özeliklerini linkten ulaşırsan bakabilirsin https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/ ve mantık belli nekadara az reprot yersen yani belli etmesen hileyi okadar ban yeme ihtimalin düşre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?