script menüsünü açtıktan sonra en altta oynadığın şampiyonun kombo ve otomatik vuruşları bulunmakta oradan ayarlayabilirsin.Galiba yanlış anlaşıldı halihazırda ben kullanıyorum zaten sürekli boşluk tuşu kullanmadan yapılan şeyler bunlar.
bi yerde can barına dikkat etmeden boşluk tuşuna basarsan böyle olur ve o syndra videosu linkini atabilir mi birisi?
Boşuna oynama dostum hile den 1 ay içinde ban yiyor hesap hileyi çok iyi kkullanman lazım örneğin yan hesabı boosted yapıcaksın diğer hesabın yediğinde senin yann hesap kalmış vee kullanışlı olacak.teşekkürler yanıtlar için
script menüsnü türkçe yapıp aytıntılı ayarları ayarlayabilrisn ezreal bende denedim bende de aynı hata olmuştu ama sonra ayaları deneye deneye çozmuştumArkadaşlar herkese öncelikle merhabalar dün itibariyle LazySharp indirip kullanmış bulunmaktayım. Ezreal alıp ilk maçımı attım lakin bir takım sorunlar yaşıyorum dodge ve skill shotlarda bir problem yok fakat script botu çoğunlukla saçma hareketler sergilemekte. Kule altına girme, hasar yedikten sonra çok az can kalmasına rağmen saldırıya devam etme, sürekli skill kullanıp durma (ezrealda baseden koridora gidene kadar sürekli q atıyor). Vesaire vesaire... Bunun için herhangi bir ayarlama mı yapmam gerekiyor eğer öyleyse neler yapmalıyım. Şimdiden Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?