bence script olduğunu söylediklerinde en iyisi sessiz kalmakÇok haklısın geçen bende girdim ırelia var karşıda adam farma Q Q stealı çok hızlı yapıyor script olduğu belli ben çok iyi oynuyorum falan diyor kendimin bu kadar oynadığımı bilmiyordum falan diyor adam zaten script attığı totemleri yaptığı rotate görsen bronz dersin oyun bilgisi falanda yok 5 stack olup direk dalıyor sonra kolaysın falan yazıyor Lol scripti kullanmak için onaylı üyenin bir üst kademesi daha uygun olabilir çok toxicler var bana adam sen scmisin diyince evet diyip geçiyorum adamda bişey demiyor
Ben dalga geçer gibi evet diyorum sonra bişey demiyorlarbence script olduğunu söylediklerinde en iyisi sessiz kalmak
haklısın hatta seçkin üye olması şart çünkü bütün veletler kullanıyor ve can sıkmaya başladıAllah aşkına o kadar doğru konuştun ki içimdekileri döktün ya bunaldım artık abi 3 el sonra banlanıcak adam öyle bir ireliayla kayıyor ki kayarken Stun falan atıyor bide çıkıp ben iyiyim diyor allahım yarrabim çıldırmamak elde değil ya hani onaylı üye falan yapında kimse kullanmasın ya nolur cidden
rapor sistemi birşeye yaramıyor knkKanka direk raporlayacaksın onları ya yapıcak bir şey yok onlar banada denk geliyor raporlayıp geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?