Uzman Üye
Üyelik şartı bence yükseltilmelibnde cok denk geliyorum soylediginden cok nefret ettigim şey şu adamın sc oldunugu anlıyorum ama bişey demek istemiyorum adam 2 dk sonra laf atmaya baslıyor ne olduğunu biliyorum yazıyorum devam ediyor flame atmaya o kadar coluk cocuk varki hem sçlu hem güçlü olayı yani
Kanka adam twitch w sunu dodgelemek için üstüme yürüyor laf ediyor chatten 2 saat inanılmazlar yaÖyle adam çok ya geçen girmiştim ben de iki pre var karşı takımda, ikisi de script. Adamları ezince yazıyorlar scriptsin diye ama kendisi yasuo oynayıp hortum bekletmeden atıyor.
wind için aynısını söyleyemem ama lpreborn için seçkin üye kurtarmaz minimjum süper üye olmalı. Sırf onaylı üyeler kullanabiliyor diye bunun yerine gittim aylık 140 tl ye script aldımÜyelik şartı bence yükseltilmeli
Kanka adam twitch w sunu dodgelemek için üstüme yürüyor laf ediyor chatten 2 saat inanılmazlar ya
Kendi sc olup kazanamyıp bir de bu şekilde kendini koruduğunu düşünüyor. Oyun sonuda report atıyorlardır Allah bilir.bnde cok denk geliyorum soylediginden cok nefret ettigim şey şu adamın sc oldunugu anlıyorum ama bişey demek istemiyorum adam 2 dk sonra laf atmaya baslıyor ne olduğunu biliyorum yazıyorum devam ediyor flame atmaya o kadar coluk cocuk varki hem sçlu hem güçlü olayı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?