- Konuyu başlatan
-
Uzman Üye
itiraf etsin demiyoruz ki itiraflık bir olay yok karşımdaki çocukta script bende scriptim adam chatten scriptsin report falan yazıyor ben birşey yazmamama rağmen sussun oynasın oyununu herşey belli zatenmecburen böyle şeyler oluyor itiraf mı etsin
Mutele reis laf atma bellide etme fazla sıkıntı yaşamazsınGençler oyunda karşılaşıyoruz bende sizin script oldugunuzu anlıyorum movelarınızdan, bazı arkadaşlar ticket atacağım scriptsin report vs. diye yazıyor chatten sanki kendisi kullanmıyormuş gibi rolleniyor. Neden böyle yapıyorsunuz?
Takanda para versin ben verdim 3 aydır legitim ban yok . Ücretsiz sunmuş adamlar çok şey bekliyorlarHala hesabı filan takan var mı 1 hafta götürsün yeter
varmı linki özelden mesaj atarsan sevinirim private mi yoksaTakanda para versin ben verdim 3 aydır legitim ban yok . Ücretsiz sunmuş adamlar çok şey bekliyorlar
Bugün özeldende olsa site paylaşmamın yasak olduğu konusunda uyarı aldım yoksa gerçekten paylaşmak isterdim. Yapımcısı dc sunucusunda ve sürekli ulaşabiliyorsun . Her yamada en az 20 kere bug güncellemesi vesaire geliyor ortalama günde 2 güncelleme alıyorvarmı linki özelden mesaj atarsan sevinirim private mi yoksa
haklsıın broGençler oyunda karşılaşıyoruz bende sizin script oldugunuzu anlıyorum movelarınızdan, bazı arkadaşlar ticket atacağım scriptsin report vs. diye yazıyor chatten sanki kendisi kullanmıyormuş gibi rolleniyor. Neden böyle yapıyorsunuz?
bu tür insanları irl de görmek istiyorum .DBir ezreal geldi adam fullemiş sc yi hiçbir skill yemiyor gelmiş üzerine bana laf ediyor inanılmaz sinir bozucu cidden. Hem sc kullanıp hem kendini üstün görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?