sennamız @Adc Main confiğini kullanıyor. Ben farklı bir sc kullanıyorumHangi configi kullanıyorsunuz hocam?
Teşekkürler hocam, en kısa sürede deneyeceğim.sennamız @Adc Main confiğini kullanıyor. Ben farklı bir sc kullanıyorum
ek olarak , draven nami gibi herolara karşı pek iş yapamıyabiliyor caitlyn , ashe , ezreal gibi skıll shot şampiyonlarına karşı alın. Yoksa lanei kaybedebilirsiniz.Teşekkürler hocam, en kısa sürede deneyeceğim.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.ek olarak , draven nami gibi herolara karşı pek iş yapamıyabiliyor caitlyn , ashe , ezreal gibi skıll shot şampiyonlarına karşı alın. Yoksa lanei kaybedebilirsiniz.
jungleda güzel değil hocam be, oto atak sıkıştırıyor çok fazla buda cleari en az 20 saniye düşürüyor.Karthus güzel hocam scriptte birkaç defa oynamıştım beğendim açıkçası
Ben jungle'da oynamadım ki zaten hocam botta oynuyorumjungleda güzel değil hocam be, oto atak sıkıştırıyor çok fazla buda cleari en az 20 saniye düşürüyor.
Ben jungle'da oynamadım ki zaten hocam botta oynuyorum
Zaten genelde liandry ile deniyorum bu arada yanına support aldıracaksan oynarken karmayı aldırabilirsin gerçekten çok iyi oluyor
evet botta mükemmel liandry de denersiniz hocam+
tekkürler yazdığınız ıcınsennamız @Adc Main confiğini kullanıyor. Ben farklı bir sc kullanıyorum
Senna configinde bi sorun mevcutmusennamız @Adc Main confiğini kullanıyor. Ben farklı bir sc kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?