- Yasaklandı
-
1 rehber yok kardeşimomaylı üye olmayanın ne suçu var ayrıca rehber vardı boş konu açma
Vallaha Kanka Ya türkçe olsa rahatlicazAynen biri aydınlatsa daha rahat oynasak önerilen ayarlarda oynuyoruz sürekli vardır bir incesi mutlaka. Türkce olsa tamamen keske
Link Varmı ?Kullanıcıların oluşturmuş olduğu rehberler var önceki konuları inceleyin.
Birçok insan nasıl kullanacağını bilmiyor defalarca soruluyor forumda boş bir konu değil. Sen boş diye düşunüyosan git başka konunun altina görüşlerini yaz primci olmayın, !!!omaylı üye olmayanın ne suçu var ayrıca rehber vardı boş konu açma
Türkçe dil seçeneği eklendi1 rehber yok kardeşim
2 cisi onaylı üye olmayan kişiler yorum kasma çabasında
Vallaha Kanka Ya türkçe olsa rahatlicaz
Post automatically merged:
Link Varmı ?
Teşekkürler Knk Vallaha Ya Anlamıyolar Bizi Ben Kötü Birşey Demiyorum Biri Çıksın Bak Desin Kardesim Bu Buna Yarar Falan O bile YeterBirçok insan nasıl kullanacağını bilmiyor defalarca soruluyor forumda boş bir konu değil. Sen boş diye düşunüyosan git başka konunun altina görüşlerini yaz primci olmayın, !!!
Ne alaka la nezaman bende ingilizceTürkçe dil seçeneği eklendi
Bunun primle alakası yok translateyi açan herkes herşeyi öğrenir ki ondan bile aciz olduğunuz için adamlar türkçe dil seçeneği eklemişBirçok insan nasıl kullanacağını bilmiyor defalarca soruluyor forumda boş bir konu değil. Sen boş diye düşunüyosan git başka konunun altina görüşlerini yaz primci olmayın, !!!
Peki söyle bakalım nerede bu dil ayarı ???Bunun primle alakası yok translateyi açan herkes herşeyi öğrenir ki ondan bile aciz olduğunuz için adamlar türkçe dil seçeneği eklemiş
Lan sarelle milletin huzurunu gelip kaçırma burda yardım edecek olan insanlar eder sana ne oluyo. Bilgi vermeyeceksen boş yapma başka konuya gitBunun primle alakası yok translateyi açan herkes herşeyi öğrenir ki ondan bile aciz olduğunuz için adamlar türkçe dil seçeneği eklemiş
Scripttr menülerden tekinde language yazar şuan teldeyim onu aramaya bile acizsen yarın bakar söylerimPeki söyle bakalım nerede bu dil ayarı ???
Çok yardımcı olmuş olursun eywScripttr menülerden tekinde language yazar şuan teldeyim onu aramaya bile acizsen yarın bakar söylerim
Yaptım ama çok etkisi yok neyse tşkTools menüsünde dil seçeneği mevcut bunun dışında antrenman modunda tüm özellikleri kuklalar üzerinde test edebilirsiniz zor değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?