Script Script'i reportlaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar az önce unranked den seri girerim diye bir smurf hesap açtım karşıma jungle bir kalista geldi kendisi script.
Oyunun ilk dakikalarında (scriptim normalde belli etmiyor) bir anda 3 skill dodgeleyince bu şahıs scriptsin filan yazdı ve sayesinde 8 report yedi hesap.
Daha sonra ekledım oyun sonu script filan değilim diyordu bende dedim mh den ban yiyeceksin admine nickini veriyorum nickinden bulucak seni filan oltaladım yani,
Kendisi direk düştü (bu arada böyle bişi varsa şikayetçiyim ) bir de tehditler filan sizce bunun yapılması ne kadar etik hani sokak ağzıyla bir laf vardır ya adamlık mı diye sizin yorumunuz nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ban Just for reprts?

Üye
5 HİZMET YILI
worse than scripts report other scripts directly, they've reported me a few times too

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
gereksiz muhabbet bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kendi kendini ifşa etmiş

Üye
5 HİZMET YILI
Herif feci düşmüş oltaya. Etik bir davranış değil yaptığı ayıp olm.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Report yemen ban sürecini hızlandırmaz bu konuda herhangi bir şüpheye düşmene gerek yok Script kullandığını saklamana da gerek yok sen eğlenmene bak ve kimseyi umursama. Sana söz eden ve karışan kim olursa bu kadar detaylı yazılım kullandığını anlayan herkes bil ki muhakkak önceden yazılımı kullanmıştır Bu serverde alışılmış bir durum, kim olursa "sen scriptsin" diyerek yargılamaya başlıyorlar. Kimsenin keyfini kaçırmasına izin verme, iyi forumlar

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI

Bende öyle yapıyorum da hem kendisinin kullandığını itiraf etmesi hem de herkese reportlatması şeref yoksunluğundan başka bir şey değil öneriniz için teşekkürler.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bende öyle yapıyorum da hem kendisinin kullandığını itiraf etmesi hem de herkese reportlatması şeref yoksunluğundan başka bir şey değil öneriniz için teşekkürler.
Şeref tarzı konulara pek bir yabancıyım, insanların ne yapmak istemediğinden çok neleri yapmak isteyeceğine odaklanırım.
Kimileri kendini kandırmak ve iyi bir birey olduğunu göstermeye yönelik hareket ederler. Kimileri ise kendini kandırmak ama bunu saklayarak yapmak isterler.
Evet doğru, yazılan programlar altyapı kodürleri gereği senin ve diğerlerinin ban yemesine sebep olabilir. Lakin sana gerçekten çok samimi söylüyorum;ilk başlarda bu programların yazılış amacı tamamen ince ayrıntıların öğrenilmesi ve daha iyi player oldurma amacı ile üretilmişti. Bu yüzden sana "sen scriptsin", "sen script kullanan bir ..... sin" gibi sözlerine aldırış etmeden oynamanı tavsiye ederim. Çünkü algoritmik olarak bu kullandığın yazılımlar seni ister istemez geliştirecek. İlk profesyonel kariyerimi S4'de gösterdiğim farklı bir platformun yazılımını yapıyordum ve kullanıyordum İnsan sınırlarının ötesinde refleksler gösterten bu yazılımlar senin neleri yapabileceğini daha iyi kavratıyor. Hileli güzel günler dilerim kardeşim. İnsanı geliştiren örgün öğretim değildir, insanı geliştiren kendidir. Güzel forumlar

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
böyleler cidden sorunlu, abi sende kullanıyorsun neden şikayet ediyorsun, bunlar şey istiyor her el win bende olucak, ben sc kullanıcam ama başkaları kullanmıyıcak

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kardeşi kardeşe düşürür bu millet valla haa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...