Onaylı Üye
Böyle bir şey mümkün değil.Abi scripti kurduğumdan beri sanki script sunucusunda atıyomuşuz gibi hissediyorum karşıdmaki insanlar script çıkmaya başladı acaba böyle bir şey olması münkünmü (karşının kendi adamlarıda diyo oha harbiden script replicem bizima damı vs vs )
olabilirdemekki yavaş yavaş tüm ülke onaylı üye olmaya başlamış
Kanka niye ban 1 ay sonra?Riot'un rapor sistemi mükemmek çalışıyor. Adamın biri oyunda script olduğumu anladı ve reportlayacağını söyledi. Oyun bittikten 10 dakika sonra ban yedim. Rapor yemezsen hileyi 1 aya kadar kullanabiliyorsun, sonra kaçınılmaz ban.
Uzun lafın kısası; rapor sisteminin böyle hızlı çalıştığı bir oyunda script sunucusu olmaz, böyle bir şeye gerek yok.
Düşük levellerde sen script olmasan bile çok script var biraz elonu yükselt kurtulursun ve Bir kaç tane oyun yapmıştı bunu oyun sana ban atmak yerine hilecilere özel bir Server atıyordu ve herkes hile ile oynuyordu.Abi scripti kurduğumdan beri sanki script sunucusunda atıyomuşuz gibi hissediyorum karşıdmaki insanlar script çıkmaya başladı acaba böyle bir şey olması münkünmü (karşının kendi adamlarıda diyo oha harbiden script replicem bizima damı vs vs )
Abi scripti kurduğumdan beri sanki script sunucusunda atıyomuşuz gibi hissediyorum karşıdmaki insanlar script çıkmaya başladı acaba böyle bir şey olması münkünmü (karşının kendi adamlarıda diyo oha harbiden script replicem bizima damı vs vs )
Bilmem. Ban süresi 2 hafta-1 ay yazıyor. Ben en fazla 26 gün falan kullandım..Kanka niye ban 1 ay sonra?
Çaktırmadan kullansamda yinede yiyormuyumBilmem. Ban süresi 2 hafta-1 ay yazıyor. Ben en fazla 26 gün falan kullandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?