yine aynı şey olmaz mı support'un canı az olsa yine supa dalar adc'ye dalmazTarget selector'u most prority yerine lowest health yapın hocam
Çok teşekkürler hocamtarget selector kısmından adcnin değerini 5 değilde 1 yapın değer ne kadar fazla olursa önceliği gecikir
1>2>3>4>5 şeklindedir yani ezreal'a 1 morganaya 2 dersen önce ezreal'a focuslanır ardından morganaya bilgin olsun ^^
yine aynı şey olmaz mı support'un canı az olsa yine supa dalar adc'ye dalmaz
bunun tam tersi değil mi çünkü manuel olarak sc de adcler 5 yapılmış yani sc yi yapan adam niye adc ye en son öncelik versin :dtarget selector kısmından adcnin değerini 5 değilde 1 yapın değer ne kadar fazla olursa önceliği gecikir
1>2>3>4>5 şeklindedir yani ezreal'a 1 morganaya 2 dersen önce ezreal'a focuslanır ardından morganaya bilgin olsun ^^
vay be tam tersi yapıodum reis bende yavtarget selector kısmından adcnin değerini 5 değilde 1 yapın değer ne kadar fazla olursa önceliği gecikir
default ayarı 5'tir belkide kardeşim? özel maçta hepsini teker teker denedim ister yaparsın ister yapmazsınbunun tam tersi değil mi çünkü manuel olarak sc de adcler 5 yapılmış yani sc yi yapan adam niye adc ye en son öncelik versin :d
taamam reis denediysen,cansın banada mantıklı olan odefault ayarı 5'tir belkide kardeşim? özel maçta hepsini teker teker denedim ister yaparsın ister yapmazsın
kral yakında sc menüsünün her detayıyla ilgili video çekicem program araştırıyorum az sabredin herşeyi açıklıcam zatentaamam reis denediysen,cansın banada mantıklı olan o
tam tersi değil miTarget selector'u most prority yerine lowest health yapın hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?