8 Eyl 2020 Yasaklandı #61 Yuhans Y Banlı Üye Katılım 8 Eyl 2020 Mesajlar 47 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Yaş 27 5 HİZMET YILI hile olsam 1 kez kesemezdin beni der adamın gurunu okşayıp rep yemeden kaçmaya çalışırdım bir zamanlar
hile olsam 1 kez kesemezdin beni der adamın gurunu okşayıp rep yemeden kaçmaya çalışırdım bir zamanlar
8 Eyl 2020 #62 Squenzy S Onaylı Üye Katılım 4 Şub 2019 Mesajlar 51 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 22 7 HİZMET YILI ekran açıyorum bianda scripti kapatıp
9 Eyl 2020 #63 Chuck Bartowski C Seçkin Üye Katılım 30 Tem 2020 Mesajlar 385 Çözümler 6 Tepki puanı 44 Ödüller 4 Yaş 27 5 HİZMET YILI " :d " en iyi yalan budur. script kullanıyorsun diye biri varsa direk " :d " diyorum ve kendi takım arkadaşları dahil herkes adamla dalga geçiyor. ve report yiyen ben değil flame yaptığı için o oluyor .
" :d " en iyi yalan budur. script kullanıyorsun diye biri varsa direk " :d " diyorum ve kendi takım arkadaşları dahil herkes adamla dalga geçiyor. ve report yiyen ben değil flame yaptığı için o oluyor .
9 Eyl 2020 #64 berk123gel B Onaylı Üye Katılım 2 Mar 2018 Mesajlar 55 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 6 8 HİZMET YILI adimkartal' Alıntı: "aynen kardeşim wall hackim" diyorum etkili olabiliyor Genişletmek için tıklayın ... ŞİASDLNİQKWRKQMPRWKOWQPĞWDBKAKPNĞQPWRP çok iyi bende sc kullanırsam bunu söylerim
adimkartal' Alıntı: "aynen kardeşim wall hackim" diyorum etkili olabiliyor Genişletmek için tıklayın ... ŞİASDLNİQKWRKQMPRWKOWQPĞWDBKAKPNĞQPWRP çok iyi bende sc kullanırsam bunu söylerim
9 Eyl 2020 #65 Squenzy S Onaylı Üye Katılım 4 Şub 2019 Mesajlar 51 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 22 7 HİZMET YILI belli etmedigin sürece yalana gerek yokda ben direk chate yazıyorum sc aciyorum diye adamlar pek inanmiyo zaten
belli etmedigin sürece yalana gerek yokda ben direk chate yazıyorum sc aciyorum diye adamlar pek inanmiyo zaten