10 Eki 2018 Yasaklandı #1 KEYTR K const keytr = require('keytr.js'); Banlı Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 542 Tepki puanı 138 Yaş 26 7 HİZMET YILI selamın aleykum bizim bir grup için sciript ariyoruz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap yukarıdaki adresten girip o scripten olan bana özelden ulaşabilir mi ?
selamın aleykum bizim bir grup için sciript ariyoruz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap yukarıdaki adresten girip o scripten olan bana özelden ulaşabilir mi ?
10 Eki 2018 Moderatör #2 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI bunun bir script oldugunu sanmıyorum
10 Eki 2018 Yasaklandı #3 Heroglif H Banlı Üye Katılım 11 Tem 2017 Mesajlar 1,777 Çözümler 2 Tepki puanı 695 8 HİZMET YILI Nasıl Bir Script istiyon anlatırmısın ? Eyer Dediklerin le ilgili bir Cript bulursam atarım
10 Eki 2018 #4 LerozBombası L Niklaus Mikaelson (Melez Vampir) Onaylı Üye Katılım 11 Eyl 2018 Mesajlar 115 Tepki puanı 45 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Aleyküm selam öncelikle birazdaha detaylı olsa iyi olur
10 Eki 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 KEYTR K const keytr = require('keytr.js'); Banlı Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 542 Tepki puanı 138 Yaş 26 7 HİZMET YILI LeftSpace' Alıntı: bunun bir script oldugunu sanmıyorum Genişletmek için tıklayın ... site işinden anlamiyorum her neyse de lazım varsa tema mıdırnedir xd LerozBombası' Alıntı: Aleyküm selam öncelikle birazdaha detaylı olsa iyi olur Genişletmek için tıklayın ... hocam mesela linkteki siteye giriyorsun onun gibi tema lazım varmı elinizde ?
LeftSpace' Alıntı: bunun bir script oldugunu sanmıyorum Genişletmek için tıklayın ... site işinden anlamiyorum her neyse de lazım varsa tema mıdırnedir xd LerozBombası' Alıntı: Aleyküm selam öncelikle birazdaha detaylı olsa iyi olur Genişletmek için tıklayın ... hocam mesela linkteki siteye giriyorsun onun gibi tema lazım varmı elinizde ?
10 Eki 2018 #6 LerozBombası L Niklaus Mikaelson (Melez Vampir) Onaylı Üye Katılım 11 Eyl 2018 Mesajlar 115 Tepki puanı 45 Ödüller 5 7 HİZMET YILI KEYTR' Alıntı: hocam mesela linkteki siteye giriyorsun onun gibi tema lazım varmı elinizde ? Genişletmek için tıklayın ... Hemen bakıyorum efendim varsa döneceğim ama olması lazım vardı cünkü kullanıyordum bir zamanlar
KEYTR' Alıntı: hocam mesela linkteki siteye giriyorsun onun gibi tema lazım varmı elinizde ? Genişletmek için tıklayın ... Hemen bakıyorum efendim varsa döneceğim ama olması lazım vardı cünkü kullanıyordum bir zamanlar
10 Eki 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #7 KEYTR K const keytr = require('keytr.js'); Banlı Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 542 Tepki puanı 138 Yaş 26 7 HİZMET YILI LerozBombası' Alıntı: Hemen bakıyorum efendim varsa döneceğim ama olması lazım vardı cünkü kullanıyordum bir zamanlar Genişletmek için tıklayın ... süper olur kardeşim
LerozBombası' Alıntı: Hemen bakıyorum efendim varsa döneceğim ama olması lazım vardı cünkü kullanıyordum bir zamanlar Genişletmek için tıklayın ... süper olur kardeşim
10 Eki 2018 #8 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI Blog scriptine benziyor veya wp teması olabilir
10 Eki 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #9 KEYTR K const keytr = require('keytr.js'); Banlı Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 542 Tepki puanı 138 Yaş 26 7 HİZMET YILI DelPhoİ' Alıntı: Blog scriptine benziyor veya wp teması olabilir Genişletmek için tıklayın ... elinizde varsa alabilirmiyim ?
DelPhoİ' Alıntı: Blog scriptine benziyor veya wp teması olabilir Genişletmek için tıklayın ... elinizde varsa alabilirmiyim ?
10 Eki 2018 #10 Rexy R Reverser Katılım 15 Tem 2015 Mesajlar 297 Çözümler 2 Tepki puanı 356 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Site de hala bir script bulamadim.
10 Eki 2018 #11 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI KEYTR' Alıntı: elinizde varsa alabilirmiyim ? Genişletmek için tıklayın ... Yok ama böyle script bulursam atarım om yoluyla Mesaj ek olarak Wp teması wrdlplas sanırım nasıl yazılıyorsa admin paneli yoluyla tanıdım wp temaları araştırarak bulabilirsin
KEYTR' Alıntı: elinizde varsa alabilirmiyim ? Genişletmek için tıklayın ... Yok ama böyle script bulursam atarım om yoluyla Mesaj ek olarak Wp teması wrdlplas sanırım nasıl yazılıyorsa admin paneli yoluyla tanıdım wp temaları araştırarak bulabilirsin