Onaylı Üye
İşte bende bundan bahsediyorum. Aslına bakarsan yapmak istediğim yapılmış olan bir script'i geliştirmek.0'dan komple script yazmaktan bahsediyosan tüm herolarla birlikte 1 seneni felan alır rahat yok hayır herhangi bir heroya script yazmak istiyorsan daha önceden yazılmış bir script herosunu incelemen gerekirki mantığını çözesin.
Ozaman seni Githuba devam ediyorumİşte bende bundan bahsediyorum. Aslına bakarsan yapmak istediğim yapılmış olan bir script'i geliştirmek.
Evet bi kaç yerde daha görmüştüm. Çözmem gerekiyor baya birşey var sanırım içerisinde ben bi dolaşayım teşekkür ederimOzaman seni Githuba devam ediyorumaradığın şeyi orada bulacaksın fakat araştırman gerekecek bulmak için.
L# 'ın C# modelinde bıraktığı açık kaynak vardı galiba.Evet bi kaç yerde daha görmüştüm. Çözmem gerekiyor baya birşey var sanırım içerisinde ben bi dolaşayım teşekkür ederim
Hayır 1 dakika beklemen gerekiyor.Arkadaşlar seri yorum yapamıyormuyuz
Çok uzun sürmez mi böyleHayır 1 dakika beklemen gerekiyor.
Konuya gelirsek C++ çöz şu işi yönetici başvur güncellemeler daha seri olsun reis
Çok uzun sürmez mi böyleHayır 1 dakika beklemen gerekiyor.
Konuya gelirsek C++ çöz şu işi yönetici başvur güncellemeler daha seri olsun reis
spam yasakArkadaşlar seri yorum yapamıyormuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?