Deneyeceğim fazla karthusu.Ve hile safe değil mi şu an ne zaman belli olur açmayayım mı şimdikanka aslında mantıklı, junglda auto smite'ın ekmeğini çok yedim. Haa ligim seninki kadar yüksek değil ama bende mid irelia ve yoneyi main olarak belirledim kendime. Kartush'un gücünü ve latedeki işlerini biliyoruz. Bence mantıklı ama diğer insanlarda farklı şeyler söylebilir tabi. Ek olarak yeni güncelleme geldi, şu bi kaçgün dikkatli olmak lazım fixlendimi bilmiyoruz
sc ile rank kassak ban riski kaç acabaelmas 1 eloda oynuyorum scsiz, karşıma sürekli xerath, seraphine, lulu, kogmaw, twitch, karthus scriptler geliyor ve oynaması gerçekten zor karşılarında, oyun bilgime ve mekaniğime güvendiğim halde zorlu oluyor, çoğu zaman lose insta, deneyebilirsin
galiba bu xerath script herosu wfawfkanka xerath olabilir ashede aşırı gidiyor
Vayne xerath güçlü ama vayneyi kesin banlıyorlar dia elodaÖncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?