Script yüksek eloda ban yeme riski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
çok aşırı belli edersen ban yeme riskin çok yüksek ama her türlü yersin ha bugün ha yarın farketmez

Banlı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
onar belli etmeden oynuyor olabilir replort yememiştir,
lazysharp sadece report yeyince banlanırsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Örnek olarak; eğer xerath alıp full her şey açık girersen oyuna, kesinlikle ban yersin. Farkedilmeme ihtimali yok çünkü. Çok iyi çalışıyor script Xerath gibi şampiyonlarda. Aynı şekilde kite şampiyonlarında da öyle. Abartmadan kullanman lazım farkedilmemek için.

Yüksek eloda evade kapatmak en mantıklısı. Aslında full oyun boyunca kullanmak yerine önemli anlarda kullanarak farkedilme riskini azaltabilirsin. Çok öncelerde düşük elo bir hesapta script açmıştım 6-7 oyun boyunca. Ama banlanmamıştım. Main hesabımdı o zamanlar. Farkettirmemen lazım kısacası, ban riski her zaman var bunu göze alarak kullan.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
plat 1 ım hala ban yemedım 4aydır oynuyorum yan hesap ama asıl hesap yemiyor :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dostum gidip xeraht yasuo gibi çok belli eden herolar oynarsan hemen anlarlar
Oyuzden yüksek eloda birkaç ayar yapman lazım dodgeyi kapat mesela veya kapamıcaksan bile çok anlaşılmayan şampiyonlar oyna

Üye
5 HİZMET YILI
devamlı reportlanmaya bağlı mesela bir adam dogdeleme scriptini sürekli açık tutuyorsa yüksek eloda banlanır ama legit bir şekilde oynarsa banlanma riski reportlanma riski o kadar az olur

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yüksek elolarda hemen anlıyorlar elo yükseldiğinde bence script sayesinde olayı çözmüş olursun çarları oynarken zorluk yaşamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostum sürekli sc kullanmayın ve dodge ayarlarını düşürün o zaman ban yeme riskiniz çok az oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...