Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Örnek olarak; eğer xerath alıp full her şey açık girersen oyuna, kesinlikle ban yersin. Farkedilmeme ihtimali yok çünkü. Çok iyi çalışıyor script Xerath gibi şampiyonlarda. Aynı şekilde kite şampiyonlarında da öyle. Abartmadan kullanman lazım farkedilmemek için.
Yüksek eloda evade kapatmak en mantıklısı. Aslında full oyun boyunca kullanmak yerine önemli anlarda kullanarak farkedilme riskini azaltabilirsin. Çok öncelerde düşük elo bir hesapta script açmıştım 6-7 oyun boyunca. Ama banlanmamıştım. Main hesabımdı o zamanlar. Farkettirmemen lazım kısacası, ban riski her zaman var bunu göze alarak kullan.
Dostum gidip xeraht yasuo gibi çok belli eden herolar oynarsan hemen anlarlar
Oyuzden yüksek eloda birkaç ayar yapman lazım dodgeyi kapat mesela veya kapamıcaksan bile çok anlaşılmayan şampiyonlar oyna
devamlı reportlanmaya bağlı mesela bir adam dogdeleme scriptini sürekli açık tutuyorsa yüksek eloda banlanır ama legit bir şekilde oynarsa banlanma riski reportlanma riski o kadar az olur