Onaylı Üye
Scripti Yükledim Ve Ayarlarına bakmak için antrenman modu girdim maçtan çıktım ve hile kapandı yeniden açtığımda waiting for action diyor sürekli yüklememmi lazım hileyi ?
scripti çözdükten sonra iletişime geçermisin tecrübelerini dinlemek isterimScripti Yükledim Ve Ayarlarına bakmak için antrenman modu girdim maçtan çıktım ve hile kapandı yeniden açtığımda waiting for action diyor sürekli yüklememmi lazım hileyi ?
forumda varyaScripti nereden aldınız?
sor beklıyorumScript kullanan varsa sorum olacaktı yardımcı olur musunuz?
Script'te neleri kullanıyorsunuz sadece dodge falan mı yoksa skin falan mısor beklıyorum
what do you mean bro..bye thatantrenmana girip yüklemeyi dene belki açılabilir
dodge evada ayalarını genelii kullanursan ban yeme riskin çok yuksek çunkı sen adamın ne kadar sklını dodgelersen adam o kadar tilt oalcak ve senden kuşkalnamaya başlaacak yanı dodge çok fartketrıtıyorpeki bunlardan hangisini kullanırsan bann yeme riskin yüksek?
çok soruyor olabilirim ama siz sadece auto smite falan mı kullanıyorsunuz?dodge evada ayalarını genelii kullanursan ban yeme riskin çok yuksek çunkı sen adamın ne kadar sklını dodgelersen adam o kadar tilt oalcak ve senden kuşkalnamaya başlaacak yanı dodge çok fartketrıtıyor
hayır sadece onaylı üye ve üstü kullanbılırnormal üyeler kullanabiliyor mu
hayır ben evade ayalarını dışında diğelrni kullanıyorum yani farm alma,ks oto smıte gibi diğer ozellıklerçok soruyor olabilirim ama siz sadece auto smite falan mı kullanıyorsunuz?
peki ne kadar süredir kullanıyorsunuz? ve herhalde skin mod da varmış onda risk nedir?hayır ben evade ayalarını dışında diğelrni kullanıyorum yani farm alma,ks oto smıte gibi diğer ozellıkler
skin mod ile ilgili bir bilgim yok ama ben aşağı yukarı 1 aydır kullanıyorumpeki ne kadar süredir kullanıyorsunuz? ve herhalde skin mod da varmış onda risk nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?