Üye
skin mod ile ilgili bir bilgim yok ama ben aşağı yukarı 1 aydır kullanıyorumpeki ne kadar süredir kullanıyorsunuz? ve herhalde skin mod da varmış onda risk nedir?
kullanıyor musunuz peki skini? bu arada tüm bilgiler için çok teşekkür ederimskin mod ile ilgili bir bilgim yok ama ben aşağı yukarı 1 aydır kullanıyorum
bir şey sormak istiyorum tüm ayarları kapatıp sadece dodge açabiliyor muyuz tek o lazımdaskin mod ile ilgili bir bilgim yok ama ben aşağı yukarı 1 aydır kullanıyorum
hayır skin mod kullamadım hiç ama önermem oyun dosyalrını değiştirdği için oyunda bazı hatalara sebebiyet verbilirkullanıyor musunuz peki skini? bu arada tüm bilgiler için çok teşekkür ederim
skın mod fln var dıyırolar ama ben daha oyle bir ozellığe rastlamadım varsada bılmyıorumscriptteki bu skin olayı nedir
çok teşekkür ederim.İyi forumlar.hayır skin mod kullamadım hiç ama önermem oyun dosyalrını değiştirdği için oyunda bazı hatalara sebebiyet verbilir
ya işte tüm skinleri kullanıyorsun eskiden tamamen fixlenmeyen modskin vardı güzeldiscriptteki bu skin olayı nedir
yarrlı olduysa ne mutlu bana iyi forumlarskın mod fln var dıyırolar ama ben daha oyle bir ozellığe rastlamadım varsada bılmyıorum
Post automatically merged:
çok teşekkür ederim.İyi forumlar.
daha önce kullanmadım hiç script ama videolarını izledim şu skill atılınca çıkan çizgiler tek açık kalabiliyor mu kendisi dodgelamasa ama o çizgiler kalsa bence tespitte edilmez ve el alışıklığıda oluryarrlı olduysa ne mutlu bana iyi forumlar
daha önce kullanmadım hiç script ama videolarını izledim şu skill atılınca çıkan çizgiler tek açık kalabiliyor mu kendisi dodge lamasa ama o çizgiler kalsa bence tespitte edilmez ve el alışıklığıda oluryarrlı olduysa ne mutlu bana iyi forumlar
xd ztn onaylı üyesinonaylı üye olursam inşallah bende denicem bakalım
onaylı üyesin zaten kral hayırlı olsunonaylı üye olursam inşallah bende denicem bakalım
her şey var dodge oto atak combo oto çarp oto activator oto farm aklına ne glırse scrpt her şeyi yapyıyorScript'te neleri kullanıyorsunuz sadece dodge falan mı yoksa skin falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?