yarı yarıya diyebilirizhileyi sen kurdağunda peki kendisimi oynuyor y oksa sen müdale ediyormusun _?
peki bunun ayarlarını nerden alacağız bilginiz varmıAyarlarını kontrol ettin mi? Yanlış ayarlar ile hileyi bozmuş olabilirsin.
master falan oynarken kapatıyorum kendim oynuyorumda xerath falan oynarkern açık oluyo otomatik skill atıyohileyi sen kurdağunda peki kendisimi oynuyor y oksa sen müdale ediyormusun _?
ayarlara ellemedim hiç xerath için özel ayar falanmı var acaba?Ayarlarını kontrol ettin mi? Yanlış ayarlar ile hileyi bozmuş olabilirsin.
ideal ayarları nerede bulabiliriz ?Ayarlarını kontrol ettin mi? Yanlış ayarlar ile hileyi bozmuş olabilirsin.
hiç ellemesende kendisi oynayıp win alıyorsmu acaba ?az önce bende denedim leblancda karşımda fiora var w su ile adamın yanına gidiyor sürekli kendim basmasam ölecek çar
Post automatically merged:
yarı yarıya diyebiliriz
öyle birşeyin mümkün oldugunu sanmıyorum ama bazen seni öldürebiliyor tam tersine th beni çekecekken w ya kendisi geri döndü adamların içine yön değiştirerek dodge atmadı nedense ve öldüm orda ( zaten karşı draven 13 2 di 2 yedim adamdan D:hiç ellemesende kendisi oynayıp win alıyorsmu acaba ?
her şampiyona özel bi ayarımı var kardeş ss li olarak anlatma gibi imkanın varsa bi el at beayarlamalarını doğru yaptıgına eminmisin.
Otomatik ayarlıyor bir tek skinsiz defaul halde karakter onları kendin seçiyorsun . hileyi tabii kide kendi ayarlarından hariç özel olarak hassas ayarlara çekebiliyorsun arayüzü 4 5 kez kullanırsan rahatlıklar yaparsın.. tabi birazda ingilizce gerekliayarlar yüklediğimzde otomatikmi ayarlı yoksa kedimiz bizatmı ayarlıyoruz acaba ?acil cevap
henüz bakmadım öyle bir şeye ama lazzy nin internette gameplay tarzı videoları vardır bakarsan yardımcı olabilir o videolar sanabeyler ayarlamaları nerden bulabilirim acaba bilgisi olan yazabilirmi aşaya saolun
link tarzı birşey varmı acaba atabilirmisin yanihenüz bakmadım öyle bir şeye ama lazzy nin internette gameplay tarzı videoları vardır bakarsan yardımcı olabilir o videolar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?