- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
kankam tuşlar ayarlı zaten ama dediğim gibi beceremedim tam sc ile oynamayı sanırım normal oynasam daha sağlıklıtuşları ayarla ayarlardan tam nerdeydi hatırlamıyorum.
bende mesela space adamlara vuruyor c minyon kasıyor vb vb
onun dışında default ayarlarda script gayet sağlıklı çalışıyor
Şampiyon önerin varmıdostum biraz alışman lazım birde her şampiyonda iyi gitmiyor
xerat iyi gidiyor.kankam tuşlar ayarlı zaten ama dediğim gibi beceremedim tam sc ile oynamayı sanırım normal oynasam daha sağlıklı
Post automatically merged:
Şampiyon önerin varmı
hocam girelim mi beni de taşı xDdostum shift basıp paneli açıcaksın üztte ez ile başlayan seçenekte dodge skil falan açıcaksın oto dodgelicek space basacaksın adama asldıracak comboları vs kullanarak alışırsan çok iyi her maç taşıyorum
kankam tuşlar ayarlı zaten ama dediğim gibi beceremedim tam sc ile oynamayı sanırım normal oynasam daha sağlıklı
Post automatically merged:
Şampiyon önerin varmı
Luci gerçekten scriptte baya güçlü oluyor sadece ultinin zamanını çok iyi ayarlayamıyor script diğer her yönde güçlüDostum V Tuşuna Basıp Sağ Klik İle Hareket Etmen Gerek Tuşa Basıp Bırakırsan Olmaz Zaten , Savaşlarda İse Sadece Space Basman Yetiyor. Lucian Mainim Ben Hile İle 33/1 Oynadım Hilesiz 18/6 Sen Düşün Yani
Bir videosu falan varsa bana atabilirsen sevinirimKendi ayarlarını yapıp dene
vallaha bilmiyorum kendim yapayım dicemde pc bozukBir videosu falan varsa bana atabilirsen sevinirim
Olsun yinede teşekkür ederimvallaha bilmiyorum kendim yapayım dicemde pc bozuk
saol düşündüğün içindikkatli oyna, kesmek kullan yasaklanma tehlikesi altındadır, kendi sorumluluğunuzdadır kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?