Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Daha önce lolde script kullanmadım belli edip yada etmeyip ban yiyen varmı ana hesabımda kullanırsam sıkıntı çıkarmı ?

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hocam hertürlü ban yenır o hesapta 1 kere açılsa bıle he bellı etmezsın 1 yama 2 yama belkı 10 yama sonra ban yer ama kesın yer.

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ana hesapta açmak akıl karı değil aklın varsa açmazsın ban riski var

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Doesn't matter which game you play, if you cheat, you MUST know that getting banned is a question of WHEN and not IF

Üye
5 HİZMET YILI
Some people texted that they've been using if for a long time now and received no ban

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
It all depends on how you play it. Just try to do it "legit" and you should be fine. Most bans are via players report

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Scripti sistem algılasa 1-2 yamada ban yersin.Ben 2 aydır kullanıyorum report yedim halde ban yemedim.Elmas eloya çıkıncı sürekli aynı adamlar geldiği için adın çıkıyor her oyun report spamlıyolar bu yüzden ban yiyorsun.Evade de ayarları en düşüğe al sadece fizz ultisi morgana q su thresh q su gibi önemli skilleri normale al uzun süre oynarsın(bu şekilde 1 sene oynayan var).Ben hiç ban yemek istemiyorum diyosan evadeyi kapat.Unutma script oldğun sadece evade ile belli olur.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
2 tane hesabım var düşük levelde tryhard script kullanıyorum asla skil yemiyor kaçıyormuyor vs. diğer ana hesapta normal bi oyuncunun yapabilceği ayarları kullanıoyurm ikiside ban yemedi gerçi 4 aydır kullanıyom

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Keep low profile while applying cheats. Dont use all cheats at once. ESP is and no recoil is more than enough for fps games

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Elbette ban yiyeceksin süre belirsiz tabiki de ama her maç faker tarzı playler yapılırsa bu süreyi kısaltırsın sadece ayarları çok abartmadan oynarsan baya bir uzun süre ban yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ana hesabında açma hile bu illaki yakalanırsın

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
ben hiç ban yemedım ama ana hesapta açmak rısklı sonucta bu hıle her turlu ban rıskı var yanı açma tavsiye istiyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evet var, yasaklanacaksın, onu şirinlerde kullanacaksın

Üye
5 HİZMET YILI
oyunu saldım çayıra mevlam bayıra diyip bıraktılar arkadaşlar çok belli edende ban yemiyor hemen hiç belli etmiyende ban yemiyor kolay kolay tamamen zar atıyosunuz şans işi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
erken oyuna envadeyi kapat orta ve geç oyuna doğru açtığın sürece ban riskin en aza iner

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hocam hertürlü ban yenır o hesapta 1 kere açılsa bıle he bellı etmezsın 1 yama 2 yama belkı 10 yama sonra ban yer ama kesın yer.
arkadaşım kulakdan dolma blgilerle cevap yazma hileyi kendim bizzat inceledim hilede null base produc var yane sen lole yönetici izni vermez isen dosyaların işevlerini okuyamaz kaynak kodları boş görünür 1 kere bile hile açsan ban yer olayı yok eğer hiç rep yemez isen ban yemezsin çünki null base product var kulakdan dolma bilgiler ile yorum yapmayalım

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dodge özelliğni kapatırsan baya uzun süre oynarsın eğer ben açarım dersen azer bül bül gibi titrer belli ederisn hemen anlaşılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...