Çözüldü Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, şuan script güncelleniyor eskiden cmd yerinde hata alıyordum yani Wait League of Legends.exe gelmiyordu ya cmd kapanıyordu yada Thread Stopping yazıp hiç birşey açılmıyordu biraz silip yükledikten vs. denedikten sonra Boggaripper'i kurarken cmd bir hata verdi System'de bir dosya virüslü oldugundan veya hatalı oldugundan diye bir hata verdi ve bir sürü yazı vs. çıkmaya başladı acaba Ccleaner gibi uygulamalar yükleyerek bu sorunu ortadan kaldırabilirmiyim yardım ederseniz sevinirim.

Edit: Windows Defender kapalı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Arkadaşım bnde de güvenlik duvarı vs. defender kapalı ama şöle bir durum var defenderı tam olarak kapatamıyoruz.Kapalı olduğu halde arada tarama yapıp scrıptı sılıyor bastan kuruyorum.Defenderı tamamen kapatmak için programlar var.Sadece defendır dan kapattıysan bu programlarla kapatmayı dene.Google defender kapatma programı yazınca çıkar.
Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum Şurdan Başlıyım Bağzı İllegal Şeylerin Çalışmasını Destekleyen Uygulamalar Vardır Viusal Cc Netfremework Gibi Sonrasında Güvenlik Durumu En Aza İndirmen Lazım Güvenlik Duvarı Windows Ubdate Gibi Şeyleri Kapatman Durdurman Lazım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Neyse konuya döneyim ccleaner kullanırsan çözmeyebilir istersen pc formatla daha iyi olur ama ccleaner çözede bilir benim arkadaşımda aynı hatayı alıyordu ccleaner kullanmıstı olmadı birdaha denedi oldu sende istersen böyle yapabilirsin

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşım bnde de güvenlik duvarı vs. defender kapalı ama şöle bir durum var defenderı tam olarak kapatamıyoruz.Kapalı olduğu halde arada tarama yapıp scrıptı sılıyor bastan kuruyorum.Defenderı tamamen kapatmak için programlar var.Sadece defendır dan kapattıysan bu programlarla kapatmayı dene.Google defender kapatma programı yazınca çıkar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...