- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
hata almıyorum fakat çalıştıramıyorum oyun içine girdiğim zaman loader yaptım öncesinde yaptım vs her bir boku yaptım yinede çalıştıramadım oyunda scriptiNe hatası alıyorsun
pencere modunda mı olması gerekiyor oyunun?penjcere modunda olduguna emın ol dostum ve vısual dosylarının guncel ve tam olduguna emın ol ve bazen wındows guvenlık duvarı otomatık aktıf oluyor onada bır göz at
eger taam ekranda olmuyorsa kenarsız ekranda dene yıne olmazsa yetkılı arkdaslar özelden yazabılırsın belkı hata cok daha farklı bır yerdee olabılırhata almıyorum fakat çalıştıramıyorum oyun içine girdiğim zaman loader yaptım öncesinde yaptım vs her bir boku yaptım yinede çalıştıramadım oyunda scripti
Post automatically merged:
pencere modunda mı olması gerekiyor oyunun?
kral 2 loader birden açık olmuyor 1 tanesi kendini kapatıyor neden oluyor ?penjcere modunda olduguna emın ol dostum ve vısual dosylarının guncel ve tam olduguna emın ol ve bazen wındows guvenlık duvarı otomatık aktıf oluyor onada bır göz at
bu pubg hilesiyle alakalıhttps://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-support-area-hile-destek-konusu.71798/ bu konuda 1. kısımı uygula yönergelere göre
harbiden hee pubgyle alakalı buhttps://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-support-area-hile-destek-konusu.71798/ bu konuda 1. kısımı uygula yönergelere göre
ya aga sen kurabildin mi scripti discord teamspeak varsa ayarlayabilir miyiz bana rica etsem? :/bu pubg hilesiyle alakalı
herşey yüklü herşeiy ayarladım gözden ne kaçırdığımı bilmiyorum ama bakabilir misin sana zahmet discord veya teamspeak varsa atsan agamgerekli driver ve programları indirmen yeterli
çok güzel olur akşama uyuyor olabilirim uyku düzenim bozuk ama neyse canın sağolsun bir boşlukta halletmeye çalışırız olmadıben bi arkadaşa yuklemeyi denemiştim bununla ilgili konu açmıştım bana birisi driverları söyledi linklerini attım ve çalıştı. dostum akşam müsait olucam oldugumda yardımcı olmak isterim
no mistake whatever I do, the script is not active in the gameit would be better a photo of the error it would be faster to help you
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?