Hayır dostum bana kalırsa daha çok gelişiyorsunBot Of Legends(BOL) döneminde 4 aya yakın script kullanmıştım. Bıraktıktan sonra 2014'ten beri oynadığım oyuna yeni başlamış gibi bütün skillere kafa atıyordum. Şimdilerde oyuna rekabetçi, dakikası dakikasına hesap yaparak değil de eğlencesine giriyorum. Tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Sizce script yeteneği öldürüyor mu?
Dövüşçü, gir çık yapabileceğin karakterler gibi mi?Script ile adc oynamaya alışırsan adc oynayamazsın... Tekrar eskisi gibi oynamak istiyorsan Nasus, sett gibi karakterler çok yardımcı oluyor.
bence kesinlikle öldürüyor hangi özelliğiniz olursa olsun onu kullanmadığınız sürece körelir mesela çok iyi uzun mesafe ve hızlı koşuyorsan yıllarca koşmassan eski performansınla bir olmayacaktır şimdiki performansınBot Of Legends(BOL) döneminde 4 aya yakın script kullanmıştım. Bıraktıktan sonra 2014'ten beri oynadığım oyuna yeni başlamış gibi bütün skillere kafa atıyordum. Şimdilerde oyuna rekabetçi, dakikası dakikasına hesap yaparak değil de eğlencesine giriyorum. Tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Sizce script yeteneği öldürüyor mu?
Forumda gördüğün LPReborn LoL hilesi bir scripttir.script nedir
O da farklı bir deneyim olmuşkendi deneyimlerime göre kötü oynuyordum sc kullanmaya başladım sc siz girdiğimde artık daha kötü oynadıgımı farkettim sc yokken oynamıyorum
fena halde öldürüyor bazen sc siz giriyorum ister istemez elim space tuşuna gidiyor bi bakıyorum ölmüşüm o yönden kötü ama oyunu kafanda bitirdiysen ki lol benim içiin ta 2019 da bitti eğlence amaçlı açabilirsin...Bot Of Legends(BOL) döneminde 4 aya yakın script kullanmıştım. Bıraktıktan sonra 2014'ten beri oynadığım oyuna yeni başlamış gibi bütün skillere kafa atıyordum. Şimdilerde oyuna rekabetçi, dakikası dakikasına hesap yaparak değil de eğlencesine giriyorum. Tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Sizce script yeteneği öldürüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?