Yapılması gereken ayar veya oynayış stilli olarak önerin filan varsa veya direkt deneyimlerin varsa onları yazsan daha müteşekkir olurumElise diyebilirim gerçekten script ile güzel oluyor oynaması
Yani oyunu tasimak istiyorsan olaf ola bilir hem skill dodgeliyor script sayesinde hasarda az yiyor o yuzden efsane olurGragas,Lee Sin,Graves,Evelynn,Warwick,Nidalee,Master Yi,Kartush,Brand herolarını ormanda deneyimledim gözlemledim.Daha farklı hoş kullanışlı ve sıkıntısız hero tavsiyesi alabilirim.
Beğendiklerim Graves Nidalee Brand
Çok merak ettiklerim arasında Kayn var
Fikir görüş vb. şeylerinizi belirtirseniz sevinirim.(Bu hero bu ayarlarla tek başına taşıyabiliyor.) (Bu hero ile böyle yaptığında sıkıntısız oynarsın.) (Bu bu ve bu heroları ben gözlemledim iyi.) Tarzında yazarsanız sevinirim.
bence kesinlikle lee sin olabilir ya da elise lee sin in comboları çok iyi olurGragas,Lee Sin,Graves,Evelynn,Warwick,Nidalee,Master Yi,Kartush,Brand herolarını ormanda deneyimledim gözlemledim.Daha farklı hoş kullanışlı ve sıkıntısız hero tavsiyesi alabilirim.
Beğendiklerim Graves Nidalee Brand
Çok merak ettiklerim arasında Kayn var
Fikir görüş vb. şeylerinizi belirtirseniz sevinirim.(Bu hero bu ayarlarla tek başına taşıyabiliyor.) (Bu hero ile böyle yaptığında sıkıntısız oynarsın.) (Bu bu ve bu heroları ben gözlemledim iyi.) Tarzında yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?