daha gelmedi gelirse bile ben 1 hafta girmemeniz gerektigini dusunuyomYeni yamada kullandınız mı SC'yi?
hayır en son dün akşam 9 gibi kullandım ama bugün yedim sezon öncesi 1 hafta falan kala kullanmamak gerekiyor sanırım diğer yan çar yememişYeni yamada kullandınız mı SC'yi?
Hesabıma girmeye korkuyorum vallahihayır en son dün akşam 9 gibi kullandım ama bugün yedim sezon öncesi 1 hafta falan kala kullanmamak gerekiyor sanırım diğer yan çar yememiş
çok koymadı yaBan dalgası geldiği belliydi girmemeleydiniz bence
Kullanılmıyor şuan zaten kankam.Yeni yamada kullandınız mı SC'yi?
Aynen öyledaha gelmedi gelirse bile ben 1 hafta girmemeniz gerektigini dusunuyom
Geçmiş olsun.hayır en son dün akşam 9 gibi kullandım ama bugün yedim sezon öncesi 1 hafta falan kala kullanmamak gerekiyor sanırım diğer yan çar yememiş
Hesabıma girmeye korkuyorum vallahi
Toplu ban atıldı diye biliyorum dostumKesin skin açtım ondan yedim ban bıhtık ya
hocam rage nasıl oynuyorsun legit nasıl oynuyorsun dün keşfettim ben de pek sarmadı bana combo filan düzgün yapamıyor bilmediğim ayarlar mı var acaba ayarlarını söyleyebilir misin kesin yaptığın?Toplu ban atıldı diye biliyorum dostum
Ayarları kendime göre değiştirdim, keskin dodge, keskin skiller vs.hocam rage nasıl oynuyorsun legit nasıl oynuyorsun dün keşfettim ben de pek sarmadı bana combo filan düzgün yapamıyor bilmediğim ayarlar mı var acaba ayarlarını söyleyebilir misin kesin yaptığın?
Yan hesaptan oynamanı tavsiye ederim, ne olacağı belli değil.ben baya oynadım script le ama ban yememişim yeseydim baya koyardı 300 lvl hesap xd
Teşekkürlertoplu ban yiyenlere geçmiş olsun
Valla kanka scirpt kullanıyorsa her türlü yiyecen onuKesin skin açtım ondan yedim ban bıhtık ya
Aynen öyleValla kanka scirpt kullanıyorsa her türlü yiyecen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?