28 Nis 2023 #21 mardon123 Süper Üye Katılım 23 Nis 2019 Mesajlar 981 Çözümler 2 Tepki puanı 79 Ödüller 6 7 HİZMET YILI fatihansad' Alıntı: merhabalar ben üyeliğimi yükselttiğimde burdaki scripti kullanıcam bilgisi olan var mı kısayollar değiştirilebiliyor mu Genişletmek için tıklayın ... orbwalking kısmından değiştirebilirsin.
fatihansad' Alıntı: merhabalar ben üyeliğimi yükselttiğimde burdaki scripti kullanıcam bilgisi olan var mı kısayollar değiştirilebiliyor mu Genişletmek için tıklayın ... orbwalking kısmından değiştirebilirsin.
28 Nis 2023 #22 Thoronto T Onaylı Üye Katılım 28 Nis 2023 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 25 3 HİZMET YILI evet değiştirebilirisn sanırım
29 Nis 2023 #23 K A R M A K Onaylı Üye Katılım 28 Nis 2023 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 3 HİZMET YILI fatihansad' Alıntı: merhabalar ben üyeliğimi yükselttiğimde burdaki scripti kullanıcam bilgisi olan var mı kısayollar değiştirilebiliyor mu Genişletmek için tıklayın ... sadece belirli tuşlar değiştiriliyor diye biliyorum, her tur değişmiyor düzgün çalışması için, scriptten scripte değişiyor olabilir
fatihansad' Alıntı: merhabalar ben üyeliğimi yükselttiğimde burdaki scripti kullanıcam bilgisi olan var mı kısayollar değiştirilebiliyor mu Genişletmek için tıklayın ... sadece belirli tuşlar değiştiriliyor diye biliyorum, her tur değişmiyor düzgün çalışması için, scriptten scripte değişiyor olabilir
29 Nis 2023 #24 swanzed S Onaylı Üye Katılım 9 Nis 2021 Mesajlar 62 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 23 5 HİZMET YILI fatihansad' Alıntı: merhabalar ben üyeliğimi yükselttiğimde burdaki scripti kullanıcam bilgisi olan var mı kısayollar değiştirilebiliyor mu Genişletmek için tıklayın ... evet hocam shift menusunden değiştiriliyor
fatihansad' Alıntı: merhabalar ben üyeliğimi yükselttiğimde burdaki scripti kullanıcam bilgisi olan var mı kısayollar değiştirilebiliyor mu Genişletmek için tıklayın ... evet hocam shift menusunden değiştiriliyor
29 Nis 2023 #25 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI evet, ayarin yanindaki butona basili tut ve atamak istedigin tusa bas.