Bundan 2-3 sene öncesine kadar L# Vardı 2-3 ay kullanmıştım sıkıntısız fakat Banwawe de elenmiştimben bir ara hile çıktığı ilk günden oyunun güncellenmesine kadar kullanmıştım artık şansmıydı başka bişeymiydi bilemem. ama ortalama 10 gün içinde ban atıyor.
Ağlatırsın, L# ve BOL zamanı herşey daha eğlenceliydi.Bundan 2-3 sene öncesine kadar L# Vardı 2-3 ay kullanmıştım sıkıntısız fakat Banwawe de elenmiştim
o zamanlar herşey güzeldi kral dolarda ucuzduAğlatırsın, L# ve BOL zamanı herşey daha eğlenceliydi.
Kesinlikle öyleydiAğlatırsın, L# ve BOL zamanı herşey daha eğlenceliydi.
Evet ban olayı dedigin gibi zaten kendi hesabında kullanmıcan ***** hesaplar satılıyor 5 10 tlyeScript şuan çok tehlikeli her an her saniye ban atabilir beyler
aglatıcaksınız bizi sezon 3 te neydi öyle oyun yaKesinlikle öyleydiSezon 3 te başladım oyuna şu zamana kadar eğlencesinin kaçtığını düşünüyorum
Ne kadar süredir kullanıyorsun hocam?Script şuan çok tehlikeli her an her saniye ban atabilir beyler
Geçmiş olsun.. Main hesabınızla mı kullandınız yan hesapla mı1 Hafta kullanabildim. Sonrasında BAN
main hesapta mı kullanıyosundaha yemedim ama 1 ayı bulmaz yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?