Onaylı Üye
Anlatmak yerine youtubedan türkçe içerikleri izlemeni öneririm senin için daha açıklayıcı olacaktıroyunu anlatırmısınız belki başlarım
Online korsan oyunu fakat aşırı detaylı ve zevkli.oyunu anlatırmısınız belki başlarım
Oyunda türkçe dil var.agalar oyunu ben arkadaşımla yalayıp yuttum ingilizceniz yoksa almayın başlamayın çünkü oyunda türkçe dil yok ve ingilizceniz iyi değilse de oynamayın çünkü ya youtubedan bakarak yapacaksınız ya da yapmayacaksınız youtube olayı da her şeyi bitiriyor anlamı kalmıyor oyunun sadece boş boş gemi savaşı yapan tiplerden olursunuz + ve son olarak da evet oyunu bilmeyen insanlara öğretmek istemiyorlar ve bu yüzden ego kasıyorlar boş boş arkadaşlarınızla birlikte öğrenin
Oyuna 5-6 ay önce türkçe dil desteği geldiagalar oyunu ben arkadaşımla yalayıp yuttum ingilizceniz yoksa almayın başlamayın çünkü oyunda türkçe dil yok ve ingilizceniz iyi değilse de oynamayın çünkü ya youtubedan bakarak yapacaksınız ya da yapmayacaksınız youtube olayı da her şeyi bitiriyor anlamı kalmıyor oyunun sadece boş boş gemi savaşı yapan tiplerden olursunuz + ve son olarak da evet oyunu bilmeyen insanlara öğretmek istemiyorlar ve bu yüzden ego kasıyorlar boş boş arkadaşlarınızla birlikte öğrenin
NoptechH2R#1629 eklersen öğretirim.Kanka oyunu ogreticeksen neden olmasın
her oyunda öyle be sadece bu oyun için geçerli değilhocam mantıklı olan arkadaş grubuyla birlikte girmek yoksa türkler genel olarak oyunlarda toxic olabiliyor
malesef hocam genel olarak tüm oyunlarda türkler ve türk serverları sıkıntı birazher oyunda öyle be sadece bu oyun için geçerli değil
Discorduna oynayacak insan bulmak için giriyoruz çünkü çevremde bunu oynayan bir arkadaşım yok. yorum yapmış olmak için yorum yapmamanı tavsiye ederimValla discorduna girmeni gerektirecek ne var bilmiyorum ama bende oynadım tamamen kendim öğrendim oyunu kendi arkadaşlarımla oynadım saçma sapan insanlarla da muhatap olmak zorunda kalmadım aynısnı yapmanı tavsiye ederim
yorum yapmış olmak için yorum yapmanın ne alakası var madem giriyorsun discorda yada çevrende arkadaşın yok konu açmak için konu açma sende dostum? üstelik düşüncemizi sormuşsun ve biz de yazmışızDiscorduna oynayacak insan bulmak için giriyoruz çünkü çevremde bunu oynayan bir arkadaşım yok. yorum yapmış olmak için yorum yapmamanı tavsiye ederim
Oyunda türkçe dil var.
dostum eklendi mi en son bilmiyorum ama ben oynadığımda yoktuOyunda türkçe dil var.
anladım ben uzun zamandır girmediğim için bilmiyordum mbOyuna 5-6 ay önce türkçe dil desteği geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?