Sea Of Thieves'in Türk topluluğu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Sea Of Thievesi çok severek satın aldım ve oyun atmosferi resmen ruhumu dinlendiriyor. Fakat oyunun TR DC sinde bir sürü egoist kendini beğenmiş oyunu bilmiyorsan yüzüne bakmayan eleman dolu. Bunun hakkındaki düşünceleriniz nedir ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
oyunu anlatırmısınız belki başlarım

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
agalar oyunu ben arkadaşımla yalayıp yuttum ingilizceniz yoksa almayın başlamayın çünkü oyunda türkçe dil yok ve ingilizceniz iyi değilse de oynamayın çünkü ya youtubedan bakarak yapacaksınız ya da yapmayacaksınız youtube olayı da her şeyi bitiriyor anlamı kalmıyor oyunun sadece boş boş gemi savaşı yapan tiplerden olursunuz + ve son olarak da evet oyunu bilmeyen insanlara öğretmek istemiyorlar ve bu yüzden ego kasıyorlar boş boş arkadaşlarınızla birlikte öğrenin

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Aynı fikirdeyim, filo için girdim ama tipleri görünce uzak durdum. Kendi çevremle oynuyorum, genelde brigantine yada sloop takılıyorum. Eklersen oynarız.
NoptechH2R#1629

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam mantıklı olan arkadaş grubuyla birlikte girmek yoksa türkler genel olarak oyunlarda toxic olabiliyor

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Valla discorduna girmeni gerektirecek ne var bilmiyorum ama bende oynadım tamamen kendim öğrendim oyunu kendi arkadaşlarımla oynadım saçma sapan insanlarla da muhatap olmak zorunda kalmadım aynısnı yapmanı tavsiye ederim

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Oyunda türkçe dil var.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Oyuna 5-6 ay önce türkçe dil desteği geldi

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka oyunu ogreticeksen neden olmasın

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
dostum oynucak çevren yoksa önermiyorum ya bn ortamı bildigim için sadece arkadaslar ile toplandımızda girip zaman geçiriyoruz yoksa dedigin gibi oyunda bi yerlere geldigi için kendini bir halt sanıp ego kasan insan cok fazla

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
yakın arklarla süper oyun onun dışı çöp

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Discorduna oynayacak insan bulmak için giriyoruz çünkü çevremde bunu oynayan bir arkadaşım yok. yorum yapmış olmak için yorum yapmamanı tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Discorduna oynayacak insan bulmak için giriyoruz çünkü çevremde bunu oynayan bir arkadaşım yok. yorum yapmış olmak için yorum yapmamanı tavsiye ederim
yorum yapmış olmak için yorum yapmanın ne alakası var madem giriyorsun discorda yada çevrende arkadaşın yok konu açmak için konu açma sende dostum? üstelik düşüncemizi sormuşsun ve biz de yazmışız

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...