Onaylı Üye
Hocam Sebebi Pc de kullandigin hilenin kirik dosyalari sen oyunu acarsin oda beraber acilir farketmessin dll Cunku Bu ama kotu olanlardan virus gibi kisacasi Pc de kullandigin hileden dolayi yemissdindirMerhabalar. Kısabir süre önce hile kullanıyordum ama bıraktım ve karalisteye de girdiğimi düşünmüyorum. Normal bir hesap açıp oynamaya başladım rp aldım uc falan yükledim sıkıntısız oynuyordum amadün gece durup dururken bir adamı öldürdükten sonra ban yedim direk sebebini bilmiyorum mail attım ve bana cevap olarak gelen maili paylaşıyorum sizinle. Neden ban yemişim, burada ne demek istenmiş? Anlamadım, yasağı kaldırma imkanım var mı? Yadımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
Cevap gelen mail -Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Çok saçma ama ya. Yasağı kaldırtma ihtimalim yok mu peki?Uzun süre önce kullanıp şimdi bırakmışsın. Bahane olarak sana X firmanın emülatörünü kullandığın için banladığını yazmış.
Ve sürekli böyle ban mı yiyeceğim?Çok saçma ama ya. Yasağı kaldırtma ihtimalim yok mu peki?
Duzeltmez Isen Yanı Format Atıp Wındows Yenıden Kurmaz İsen evet 5 maça atarsın hıle olmasa bıle 6 7 belkıde 10 macda ban yersın 2030 kadarÇok saçma ama ya. Yasağı kaldırtma ihtimalim yok mu peki?
Post automatically merged:
Ve sürekli böyle ban mı yiyeceğim?
İp falan değiştirsem onları yapmadan? Ayrıca 3 ay ban yiyorumDuzeltmez Isen Yanı Format Atıp Wındows Yenıden Kurmaz İsen evet 5 maça atarsın hıle olmasa bıle 6 7 belkıde 10 macda ban yersın 2030 kadar
Ben de sebebini öğrenmeye çalışıyorum zaten. Hile kullanmadım kural ihlali yapmadım neden banlanır ki bi hesap?Hiçbir ban sebepsiz atılmaz..
Hayır değil dicheat engine falan açık olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?