Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
2015te olan bir olayArkadaşlar merhaba, şimdi biliyorsunuz ki seçim veritabanını hacklıyorlar her sene ve siz de oy kullandığınızda otomatik olarak sizin adresiniz telefon nuramarınız da kötü niyetli kişilerin eline geçiyor. ve yanlış tahmin etmiyorsam bu numaran adres bulan elemanlar var. Onlarda bu şekilde çalışıyor büyük ihtimal. Sizce oy vermek gerekli mi? Düşüncelernizi merak ediyorum.
benim düşüncem her sene hackledikleri yönünde tabiki kanıtlayamam2015te olan bir olaytekrar olacağını düşünmüyorum
abi aynı şekilde düşnüyorum yani hem vatani görev hem de artık sıkıldık bıktık yani insanlar ülkenin düzelmesini umursamaktan çok rte ye kıl kaptı o bi gitsinde işler yoluna girmiyor mu giriyor mu sonra bakarız modundalar umarım her şey iyi oluroy vermek bence gerekli hatta bu vatani bir görevdir ülkenin kimin elinde olacağını seçiyorsun sonuçta.
gerekliArkadaşlar merhaba, şimdi biliyorsunuz ki seçim veritabanını hacklıyorlar her sene ve siz de oy kullandığınızda otomatik olarak sizin adresiniz telefon nuramarınız da kötü niyetli kişilerin eline geçiyor. ve yanlış tahmin etmiyorsam bu numaran adres bulan elemanlar var. Onlarda bu şekilde çalışıyor büyük ihtimal. Sizce oy vermek gerekli mi? Düşüncelernizi merak ediyorum.
oyunu ver ne olursa olsun oyunu kullan. sonra pişmanlık hissine kapılma!Arkadaşlar merhaba, şimdi biliyorsunuz ki seçim veritabanını hacklıyorlar her sene ve siz de oy kullandığınızda otomatik olarak sizin adresiniz telefon nuramarınız da kötü niyetli kişilerin eline geçiyor. ve yanlış tahmin etmiyorsam bu numaran adres bulan elemanlar var. Onlarda bu şekilde çalışıyor büyük ihtimal. Sizce oy vermek gerekli mi? Düşüncelernizi merak ediyorum.
kemal dedeye oylaroyunu ver ne olursa olsun oyunu kullan. sonra pişmanlık hissine kapılma!
herkes oyunu kullansın arkadaşlarArkadaşlar merhaba, şimdi biliyorsunuz ki seçim veritabanını hacklıyorlar her sene ve siz de oy kullandığınızda otomatik olarak sizin adresiniz telefon nuramarınız da kötü niyetli kişilerin eline geçiyor. ve yanlış tahmin etmiyorsam bu numaran adres bulan elemanlar var. Onlarda bu şekilde çalışıyor büyük ihtimal. Sizce oy vermek gerekli mi? Düşüncelernizi merak ediyorum.
Tayyib gitsin yeterArkadaşlar merhaba, şimdi biliyorsunuz ki seçim veritabanını hacklıyorlar her sene ve siz de oy kullandığınızda otomatik olarak sizin adresiniz telefon nuramarınız da kötü niyetli kişilerin eline geçiyor. ve yanlış tahmin etmiyorsam bu numaran adres bulan elemanlar var. Onlarda bu şekilde çalışıyor büyük ihtimal. Sizce oy vermek gerekli mi? Düşüncelernizi merak ediyorum.
aynı şekilde bende öyle düşünüyorumTayyib gitsin yeter
ne alaka hangi parti gelirse gelsin vatansız kalmayız allahın izniyleoylarınızı verin arkadaşlar bizi vatansız bırakmayın
memleketimize sahip çıkalım değişiklik şart arkadaşlarArkadaşlar merhaba, şimdi biliyorsunuz ki seçim veritabanını hacklıyorlar her sene ve siz de oy kullandığınızda otomatik olarak sizin adresiniz telefon nuramarınız da kötü niyetli kişilerin eline geçiyor. ve yanlış tahmin etmiyorsam bu numaran adres bulan elemanlar var. Onlarda bu şekilde çalışıyor büyük ihtimal. Sizce oy vermek gerekli mi? Düşüncelernizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?