6 Haz 2019 #1 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Hesabımız Seçkin Oldu diyelim Rekabetçi giricez seçkin koruması aktif edince hile / hack gelir mi maçımıza ?
Hesabımız Seçkin Oldu diyelim Rekabetçi giricez seçkin koruması aktif edince hile / hack gelir mi maçımıza ?
6 Haz 2019 #2 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI Geliyor oda arada mesala bana 5 maçtan 3 hile geliyor
6 Haz 2019 Konuyu başlatan #3 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI alfa0beta' Alıntı: Geliyor oda arada mesala bana 5 maçtan 3 hile geliyor Genişletmek için tıklayın ... Hmm düşük rütbelerde çok hile var dün gece mevlana hack geldi bende memoryhackers hilesi kullanıyordum birşey yapamadm
alfa0beta' Alıntı: Geliyor oda arada mesala bana 5 maçtan 3 hile geliyor Genişletmek için tıklayın ... Hmm düşük rütbelerde çok hile var dün gece mevlana hack geldi bende memoryhackers hilesi kullanıyordum birşey yapamadm
6 Haz 2019 #4 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI gelir maleesef
6 Haz 2019 #5 Yasso. Y ***** Süper Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 996 Çözümler 1 Tepki puanı 226 Ödüller 3 7 HİZMET YILI Hocam bu oyun istediği kadar fiyatı artsın Plati gibi sitelerde çok ucuza satılıyor prime hesaplar Bu da demek oluyor ki hile garanti gelir
Hocam bu oyun istediği kadar fiyatı artsın Plati gibi sitelerde çok ucuza satılıyor prime hesaplar Bu da demek oluyor ki hile garanti gelir
6 Haz 2019 #6 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Yasso00' Alıntı: Hocam bu oyun istediği kadar fiyatı artsın Plati gibi sitelerde çok ucuza satılıyor prime hesaplar Bu da demek oluyor ki hile garanti gelir Genişletmek için tıklayın ... istenirse hileye karşı ciddi önlemler alırlarda tek skin getiriyorlar kasa yada başka bi gelişme yok csde
Yasso00' Alıntı: Hocam bu oyun istediği kadar fiyatı artsın Plati gibi sitelerde çok ucuza satılıyor prime hesaplar Bu da demek oluyor ki hile garanti gelir Genişletmek için tıklayın ... istenirse hileye karşı ciddi önlemler alırlarda tek skin getiriyorlar kasa yada başka bi gelişme yok csde
6 Haz 2019 #7 Yasso. Y ***** Süper Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 996 Çözümler 1 Tepki puanı 226 Ödüller 3 7 HİZMET YILI loFt' Alıntı: istenirse hileye karşı ciddi önlemler alırlarda tek skin getiriyorlar kasa yada başka bi gelişme yok csde Genişletmek için tıklayın ... Hocam adamlar zaten bilerek getirmiyor hile koruması sanki uğraşsalar getiremezler, adamlar baktı yeni oyuncu çekemiyoruz hile açanlara 1 ayda 1 ban atalım yeni hesap alsınlar bunlar devamlı müşteri diye düşünüyorlar
loFt' Alıntı: istenirse hileye karşı ciddi önlemler alırlarda tek skin getiriyorlar kasa yada başka bi gelişme yok csde Genişletmek için tıklayın ... Hocam adamlar zaten bilerek getirmiyor hile koruması sanki uğraşsalar getiremezler, adamlar baktı yeni oyuncu çekemiyoruz hile açanlara 1 ayda 1 ban atalım yeni hesap alsınlar bunlar devamlı müşteri diye düşünüyorlar
7 Haz 2019 #8 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI Velxus' Alıntı: Hmm düşük rütbelerde çok hile var dün gece mevlana hack geldi bende memoryhackers hilesi kullanıyordum birşey yapamadm Genişletmek için tıklayın ... ayn bu sitenin hilesi legit
Velxus' Alıntı: Hmm düşük rütbelerde çok hile var dün gece mevlana hack geldi bende memoryhackers hilesi kullanıyordum birşey yapamadm Genişletmek için tıklayın ... ayn bu sitenin hilesi legit
7 Haz 2019 #9 Progkardes10 P Seçkin Üye Katılım 4 Ara 2016 Mesajlar 351 Çözümler 3 Tepki puanı 12 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Geliyor ama dust 2 oynama KESİNLİKLE oynama. Dust 2 dışında hile gelen map görmedim mirage gir çok az hile var
Geliyor ama dust 2 oynama KESİNLİKLE oynama. Dust 2 dışında hile gelen map görmedim mirage gir çok az hile var