28 Ara 2020 #1 melihJR M Seçkin Üye Katılım 4 Tem 2017 Mesajlar 300 Tepki puanı 16 Ödüller 8 Yaş 25 8 HİZMET YILI Seçkin üye için sadece yorum yapmak mı gerekiyor konu açsak ona gelen yorumlar işe yaramıyor mu tek çare yorum yapmak mı
Seçkin üye için sadece yorum yapmak mı gerekiyor konu açsak ona gelen yorumlar işe yaramıyor mu tek çare yorum yapmak mı
28 Ara 2020 #2 GODXIC G Seçkin Üye Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 299 Tepki puanı 11 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Yorum yapman gerekiyor ama dikkat et yorum yaparken ban yiyeyim deme
28 Ara 2020 #3 Fureccc F Onaylı Üye Katılım 21 Ara 2020 Mesajlar 83 Tepki puanı 7 Yaş 25 5 HİZMET YILI ben de bu konudan müzdaribim hani 300 yorum yapmam gerek ama yapmaya da korkuyorum her konuya ban yerim diye
ben de bu konudan müzdaribim hani 300 yorum yapmam gerek ama yapmaya da korkuyorum her konuya ban yerim diye
28 Ara 2020 #4 Remzi Çalar birgünbirpalyaçovarmış Süper Üye Katılım 8 Eyl 2020 Mesajlar 1,499 Çözümler 8 Tepki puanı 137 Ödüller 7 Yaş 25 Sosyal 5 HİZMET YILI Kankam yorum yapman gerek 300 adet bunu yaparken spawn yapmadan dıkkatlı bı sekılde yap ban yıye bılırsın 2 3 gününü alır söyliyeyim
Kankam yorum yapman gerek 300 adet bunu yaparken spawn yapmadan dıkkatlı bı sekılde yap ban yıye bılırsın 2 3 gününü alır söyliyeyim
28 Ara 2020 Konuyu başlatan #5 melihJR M Seçkin Üye Katılım 4 Tem 2017 Mesajlar 300 Tepki puanı 16 Ödüller 8 Yaş 25 8 HİZMET YILI GODXIC' Alıntı: Yorum yapman gerekiyor ama dikkat et yorum yaparken ban yiyeyim deme Genişletmek için tıklayın ... İnşallah ban yemeyiz sanmıyorum ya kötü bişey yapmadım
GODXIC' Alıntı: Yorum yapman gerekiyor ama dikkat et yorum yaparken ban yiyeyim deme Genişletmek için tıklayın ... İnşallah ban yemeyiz sanmıyorum ya kötü bişey yapmadım
28 Ara 2020 #6 UTF16 Seçkin Üye Katılım 17 Haz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 8 Tepki puanı 22 Ödüller 5 5 HİZMET YILI yorum yapmak ama bilmediğin konularda yapmayınız lütfen
28 Ara 2020 #7 Fureccc F Onaylı Üye Katılım 21 Ara 2020 Mesajlar 83 Tepki puanı 7 Yaş 25 5 HİZMET YILI emrebolakan22' Alıntı: Kankam yorum yapman gerek 300 adet bunu yaparken spawn yapmadan dıkkatlı bı sekılde yap ban yıye bılırsın 2 3 gününü alır söyliyeyim Genişletmek için tıklayın ... spawn yapmak derken reis biraz açar mısın
emrebolakan22' Alıntı: Kankam yorum yapman gerek 300 adet bunu yaparken spawn yapmadan dıkkatlı bı sekılde yap ban yıye bılırsın 2 3 gününü alır söyliyeyim Genişletmek için tıklayın ... spawn yapmak derken reis biraz açar mısın
28 Ara 2020 Konuyu başlatan #8 melihJR M Seçkin Üye Katılım 4 Tem 2017 Mesajlar 300 Tepki puanı 16 Ödüller 8 Yaş 25 8 HİZMET YILI Fureccc' Alıntı: spawn yapmak derken reis biraz açar mısın Genişletmek için tıklayın ... Ard arda aynı konuya yorum yapmak
Fureccc' Alıntı: spawn yapmak derken reis biraz açar mısın Genişletmek için tıklayın ... Ard arda aynı konuya yorum yapmak
28 Ara 2020 #9 morcigara M Seçkin Üye Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 309 Tepki puanı 29 Ödüller 7 Yaş 29 8 HİZMET YILI spam atarak ban yiyen çok var hocam yardımcı olmaya çalışarak mesaj atarsan eğer senin için iyi olur
28 Ara 2020 #10 morcigara M Seçkin Üye Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 309 Tepki puanı 29 Ödüller 7 Yaş 29 8 HİZMET YILI Fureccc' Alıntı: gördükten sonra buraya tekrar yazmaya korktum Genişletmek için tıklayın ... hahhah eğer konuda yardımcı olmak için yazıyorsan sorun edilmiyor galiba hocam dikkat et aman
Fureccc' Alıntı: gördükten sonra buraya tekrar yazmaya korktum Genişletmek için tıklayın ... hahhah eğer konuda yardımcı olmak için yazıyorsan sorun edilmiyor galiba hocam dikkat et aman
28 Ara 2020 #11 OğuzYolcu Seçkin Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 357 Çözümler 7 Tepki puanı 69 Ödüller 9 10 HİZMET YILI boş yorum atmaktan kaçın çok iyi teşekkürler yazma sırf mesaj için ve ilgi çekici konu açıp insanlarla sohbet edebilirsin.
boş yorum atmaktan kaçın çok iyi teşekkürler yazma sırf mesaj için ve ilgi çekici konu açıp insanlarla sohbet edebilirsin.
28 Ara 2020 #12 KadirCK K Tımarhaneden kaçtı diyorlar doğru diyorlar Seçkin Üye Katılım 1 Tem 2017 Mesajlar 300 Çözümler 5 Tepki puanı 18 Ödüller 6 8 HİZMET YILI 300 yoruma olaşcan aman dikkat et sövme yazıyor zaten sitede kolay gelsin
28 Ara 2020 #13 Remzi Çalar birgünbirpalyaçovarmış Süper Üye Katılım 8 Eyl 2020 Mesajlar 1,499 Çözümler 8 Tepki puanı 137 Ödüller 7 Yaş 25 Sosyal 5 HİZMET YILI Fureccc' Alıntı: spawn yapmak derken reis biraz açar mısın Genişletmek için tıklayın ... Örnek: teşekkürler, eyw, sağol , çok iyi, alskdlas, calışıyor, mersiiii vb! Örnek: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak! teşekkürler , teşekkürler gibi! Spam mesaj atan görür iseniz RAPOR tuşu ile bize bildiriniz! Daha önceden yazılmış yorumları yazmak yasaktır Başkalarının mesajlarını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız! Spam mesaj atanlar kesinlikle yasaklanacaktır! YASAKLANAN ÜYELİKLER HİLELERİMİZİ KULLANAMAYACAK!
Fureccc' Alıntı: spawn yapmak derken reis biraz açar mısın Genişletmek için tıklayın ... Örnek: teşekkürler, eyw, sağol , çok iyi, alskdlas, calışıyor, mersiiii vb! Örnek: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak! teşekkürler , teşekkürler gibi! Spam mesaj atan görür iseniz RAPOR tuşu ile bize bildiriniz! Daha önceden yazılmış yorumları yazmak yasaktır Başkalarının mesajlarını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız! Spam mesaj atanlar kesinlikle yasaklanacaktır! YASAKLANAN ÜYELİKLER HİLELERİMİZİ KULLANAMAYACAK!
28 Ara 2020 #14 ayhanakdemirrx A Üye Katılım 10 Tem 2017 Mesajlar 4 Tepki puanı 1 Yaş 29 8 HİZMET YILI bu iş sıkıntı ben size diyim uğraş lazım