merhaba arkadaşlar bu forumu eskiden beri kullanıyorum ama uzun zamandır girmiyordum girdiğimde hile kullanabilmek için rütbe sistemi getirildiğini gördüm ilk başta bana çok saçma ve gereksiz gelmişti fakat yorum sayımı arttırmaya çalıştıkca forumda çok yararlı konuların gerçekten işe yarayacak bilgilerin olduğunu deneyimledim zaman geçtikçe insanlarla sohbet edip aslında bilmem gereken ama bilmediğim önemli trickleri öğrendim o yüzden emeği geçen herkese teşekkür ederim şimdiden çok memnun kaldım ( bu arada yine yanlış yere konu açmışsam kusura bakmayın en mantıklı yer burası geldi )
Umarım her kez aynı durumu fark edermerhaba arkadaşlar bu forumu eskiden beri kullanıyorum ama uzun zamandır girmiyordum girdiğimde hile kullanabilmek için rütbe sistemi getirildiğini gördüm ilk başta bana çok saçma ve gereksiz gelmişti fakat yorum sayımı arttırmaya çalıştıkca forumda çok yararlı konuların gerçekten işe yarayacak bilgilerin olduğunu deneyimledim zaman geçtikçe insanlarla sohbet edip aslında bilmem gereken ama bilmediğim önemli trickleri öğrendim o yüzden emeği geçen herkese teşekkür ederim şimdiden çok memnun kaldım ( bu arada yine yanlış yere konu açmışsam kusura bakmayın en mantıklı yer burası geldi )
kesinlikle katılıyorum üşendiğim için mantıksız geldiğini sanıyordum ama sadece üşeniyormuşum o yüzden bile arkadaşları tebrik etmek lazım saygı duydumrütbe sisteminde sana katılıyorum gerçekten önüne gelen biri hile açamaz detected olayı daha düşük olabiliyor ve bilinçli insanlar kullanıyor girip adam gizlice oynuyor bide forumda çok aktif oluyorsun bu karantina günlerinde zevkli oluyor
merhaba arkadaşlar bu forumu eskiden beri kullanıyorum ama uzun zamandır girmiyordum girdiğimde hile kullanabilmek için rütbe sistemi getirildiğini gördüm ilk başta bana çok saçma ve gereksiz gelmişti fakat yorum sayımı arttırmaya çalıştıkca forumda çok yararlı konuların gerçekten işe yarayacak bilgilerin olduğunu deneyimledim zaman geçtikçe insanlarla sohbet edip aslında bilmem gereken ama bilmediğim önemli trickleri öğrendim o yüzden emeği geçen herkese teşekkür ederim şimdiden çok memnun kaldım ( bu arada yine yanlış yere konu açmışsam kusura bakmayın en mantıklı yer burası geldi )
bu şekilde tek olmadığımı bilmek dahi şaşırtmadı tamamen ters köşe olduk sanırımÇok forumda dolaşmış birisi olarak ilk başta bana da çok saçma gelmişti özellikle her yorumun bir dakikada atıldığını görünce ama şu an seninle burada bu muhabbeti yapmak bile güzel ve çok eğlenceli şeyler de çıkabiliyor. Kesinlikle katılıyorum.
Sabırsızlıkla bekliyoruzDaha çok yararlı şeyler göreceksin bu daha başlangıç
Evet Bencede Eskiden hilelerdeki sorunları şikayet ederdik şimdi ise yardım alıp muhabbet edeceğimiz insanlar var çok yararlı olmuşmerhaba arkadaşlar bu forumu eskiden beri kullanıyorum ama uzun zamandır girmiyordum girdiğimde hile kullanabilmek için rütbe sistemi getirildiğini gördüm ilk başta bana çok saçma ve gereksiz gelmişti fakat yorum sayımı arttırmaya çalıştıkca forumda çok yararlı konuların gerçekten işe yarayacak bilgilerin olduğunu deneyimledim zaman geçtikçe insanlarla sohbet edip aslında bilmem gereken ama bilmediğim önemli trickleri öğrendim o yüzden emeği geçen herkese teşekkür ederim şimdiden çok memnun kaldım ( bu arada yine yanlış yere konu açmışsam kusura bakmayın en mantıklı yer burası geldi )
Gelmiş reis+50 yorumda onaylı üye oluyorduk o kadar yorum yaptım rankım ne zaman gelir
Ayn Bencede hem insanlara yardım ediyoruz Hemde muhabbet edip fromu canlı tutuyoruzvallaha dediğin gibi bro yorum kasmak değil sadece amaç insanlara yardımcı olamak
Ayn çok zevkli konuşabileceğin birileri her zaman var sıkılmıyosun instegram gibiVallaha ilk başta bende hile için katılmıştım fakat o kadar iyi olmuş ki baya sevmeye başladım kankabu arada ilk form deneyimim, kendi kendime ya bu insanlar formdan ne anlıyorsa derdim ama şimdi gerçekten ne anladıklarını öğrendim ^^
Knk sen buraya yorum kasmak için mi geldin ?ayy ayy çok sıkıcı be moruq yaa eee nabersiniz
Sende onaylı üye olma yolunda ilerliyosun şimdiden h odaha fazla şey göreceksin ama yaralı ha birde seçkin üye olmusun hayırlı uğurlu olsun kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?