Süper Üye
Konuda attığım foto gibi gri renkte tiklanmiyor aktif değil yanisecure boot state bölümünü enterlayıp fotoğraf olarak atar mısın?
Benim security bölümünde secure boot diye birşey yokMerhabalar altdaki videoyu izleyip yapabilirsiniz
bazı bioslar secure bootu desteklemiyor anakartını öğrenip biraz araştırırsan daha fazla bilgi alabilirsinizKonuda attığım foto gibi gri renkte tiklanmiyor aktif değil yani
Post automatically merged:
Benim security bölümünde secure boot diye birşey yok
baktım fakkat benim ekran kartımla ilgili böyle sorunu olanı bulamadımbazı bioslar secure bootu desteklemiyor anakartını öğrenip biraz araştırırsan daha fazla bilgi alabilirsiniz
yaptım hocam onu önceden fakat düzelmediASUS anakartlarda Secure Boot ayarını kapatmak için key management tıklayıp clear Secure Boot keys özelliğini açmalısınız.
Fotoğraf atabilirmisiniz bios sürümünüz nedir?yaptım hocam onu önceden fakat düzelmedi
yaptım kardeşim değişen birşey olmadıdostum key management kısmından keyleri sil açılacaktır merak etme bir şey olmaz sonra tekrar keyleri fabrika ayarlarına döndür diyebiliyorsun
aynı şeyi 3 defa tekrarlamanıza gerek yok kardeşimkeyleri sildinmi birde oyle dene
allah allah ben daha önce bir dostuma yaptım aynı şekilde key management kısmının fotoğrafını atabilir misinyaptım kardeşim değişen birşey olmadı
Video için teşekkürler şans eseri bu konuya denk geldim ve yaptımMerhabalar altdaki videoyu izleyip yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?