28 Şub 2017 #1 berat3310 B Üye Katılım 16 May 2016 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Her Hilede Securty Alert Hatası Alıyorum neyi yanlış yapıyorum mesala bu hileyi açarkenhttp://memoryhackers.org/konu-wolftü-ultra-klan-ws-lik-v1-0-real-character-remote-kill-illegal-hack.mhSeçiyorum yönetici olarak çalıştır oyunu açıyorumoyuna girerken hiçbirşey seçmiyorum oyuna giriyor kamp bölümünde atıyor SECURTY ALERT!! Diyor ne yapmalıyım Not: İşletim Sistemim WİN7 32BİT ANTİVİRÜS DEVRE DIŞI
Her Hilede Securty Alert Hatası Alıyorum neyi yanlış yapıyorum mesala bu hileyi açarkenhttp://memoryhackers.org/konu-wolftü-ultra-klan-ws-lik-v1-0-real-character-remote-kill-illegal-hack.mhSeçiyorum yönetici olarak çalıştır oyunu açıyorumoyuna girerken hiçbirşey seçmiyorum oyuna giriyor kamp bölümünde atıyor SECURTY ALERT!! Diyor ne yapmalıyım Not: İşletim Sistemim WİN7 32BİT ANTİVİRÜS DEVRE DIŞI
28 Şub 2017 #2 Neira N Onaylı Üye Katılım 27 Şub 2017 Mesajlar 78 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI n5jtitdnYTo Bu videoyu izle faydalı olacaktır İyi forumlar -MH Oyla 0 Olumsuz oyla
28 Şub 2017 Konuyu başlatan #3 berat3310 B Üye Katılım 16 May 2016 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Neira' Alıntı: n5jtitdnYTo Bu videoyu izle faydalı olacaktır İyi forumlar -MH Genişletmek için tıklayın ... Dostum Yorumun için teşşekür şayet sen yanlış anlamışsın hile açarken log alıyorum silip yüklesem bile açarken gine log veriyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
Neira' Alıntı: n5jtitdnYTo Bu videoyu izle faydalı olacaktır İyi forumlar -MH Genişletmek için tıklayın ... Dostum Yorumun için teşşekür şayet sen yanlış anlamışsın hile açarken log alıyorum silip yüklesem bile açarken gine log veriyor.
28 Şub 2017 #4 Neira N Onaylı Üye Katılım 27 Şub 2017 Mesajlar 78 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI berat3310' Alıntı: Neira' Alıntı: n5jtitdnYTo Bu videoyu izle faydalı olacaktır İyi forumlar -MH Genişletmek için tıklayın ... Dostum Yorumun için teşşekür şayet sen yanlış anlamışsın hile açarken log alıyorum silip yüklesem bile açarken gine log veriyor. Genişletmek için tıklayın ... Hileyi Açınca o hatayı veriyorsa hilenin başka bir indirmesi varsa sil winrari geri dönüşümü vb sonra ise dword daki gibi hatası veren şeyi wolfteama gmail yolla ve yenisini yollasınlar veya hatanı söylesinler Oyla 0 Olumsuz oyla
berat3310' Alıntı: Neira' Alıntı: n5jtitdnYTo Bu videoyu izle faydalı olacaktır İyi forumlar -MH Genişletmek için tıklayın ... Dostum Yorumun için teşşekür şayet sen yanlış anlamışsın hile açarken log alıyorum silip yüklesem bile açarken gine log veriyor. Genişletmek için tıklayın ... Hileyi Açınca o hatayı veriyorsa hilenin başka bir indirmesi varsa sil winrari geri dönüşümü vb sonra ise dword daki gibi hatası veren şeyi wolfteama gmail yolla ve yenisini yollasınlar veya hatanı söylesinler