Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
SEGA'nın Yeni Konsolu Genesis Mini

SEGA isimli şirket yeni yaptıkları konsolu tanıttı ve aşırı fazla ilgi topladı.
SEGA Japonya da "Irving Bromberg" adında birisi tarafından 1960 yılında kurulmuştur.​

"Genesis" isimli konsolunun yeni hali olan "Genesis Mini"yi duyurdu.
Eski oyun konsollarımızdan hatırladığımız bu şirket, bu kez eskisinden daha farklı olacak gibi görünüyor.

Genesis Mini eski zamanların oyunları dışında daha yeni oyunlara da yer açacak.
Eski oyunlarından bazılarını tekrardan tanıttı ve yeni halleri ile birlikte eski halleri ile verileceğini söyledi.
Bu oyun konsolunu ilk aldığında içinde 40'dan fazla oyun ile gelecek. Bu oyunlardan sadece 10 tanesini açıkladı.
Bu oyunları alfabetik olarak sıralarsak;​
  • Altered Beast
  • Castlevania: Bloodlines
  • Comix Zone
  • Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine
  • Ecco the Dolphin
  • Gunstar Heroes
  • Shining Force
  • Sonic the Hedgehog
  • Space Harrier II
  • ToeJam & Earl
Gibisinden sıralayabiliriz.
Japonya da bu oyunlar ise farklı sıralamadadır. Dünyada genel olarak yukarıda ki verdiğim oyunlar ve 30+ daha fazlası çıkacaktır.
19 Eylülde piyasaya sürülecek olan bu oyun konsolu 80$(440TL) ile satışa sunulacağını açıkladı.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Enis Kirazoğlu 'dan görmüştüm resimlerini , fazla iyi durmuyor ama belli olmaz. Bilgi için teşekkürler.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Gereksiz bir konsol diye düşünüyorum ama ön yargısız yaklaşmak lazım

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Makina güzele benziyor eğer sabit oyunlu çıkmazsa güzel olur .

Altered Beast , PS2 de bitirdikten sonra hüzünlendiğim 28 PS2 oyunumun içerisinde top 6 da bulunan çok çok çok kaliteli ve oynamasıda bir o kadar keyifli , grafikleri ve mekanikleriyle beni kendisine hayran bırakan içerisinde 10 farklı karakter Human,Werewolf,Merman,WendigoGaruda,Minotaur,Dragon, ve Secret Beasts'lar Grizzly U.W.H ve ??? ( spoiler vermiyom ) ile oynayabildiğimiz ve her birinin çok geniş ve derin combo ağı olmasıyla PS2 oyunu olmasına rağmen Giant haritada ordan buraya Beast'sler ile kombo yaparak yaratıp parçalamak benim için unutulmaz bir tecrübeydi , ve bu muhteşem oyunun Sega tarafından ilk 1988 de çıkarılmış olması ise apayrı , eğer yapabiliyorsanız PS2 alıp oynayın yada emulator ile ama işin sonunda oynayın gerçekten şimdiki çoğu oyuna taş çıkaracağına inanıyorum çok detaylı bir oyun birde bu oyunu 2005 te çıkarmışlar .

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Enis Kirazoğlu 'dan görmüştüm resimlerini , fazla iyi durmuyor ama belli olmaz. Bilgi için teşekkürler.
Bilseydim ilk onu izler ona göre yorumlardım. Yorumun için teşekkürler.

Gereksiz bir konsol diye düşünüyorum ama ön yargısız yaklaşmak lazım
Xbox playstation kadar yükseleceğini düşünmüyorum.
Bana kalırsa 16-Bit oyunlar için bir devrim cihazı olacak. Tutulacak gibi de görünüyor. Taliplisi çok fazla.

O oyun efsanelerdendir. Zamanında oynamıştım ve şimdi tekrardan oynayasım geldi. Evde PS2-3-4 ve XBOX oyun konsolları olmasına rağmen oynamıyorum oyun oynamıyorum. Bana kalırsa olan herkesin oynamasını öneririm.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Olursa Güzel olur hocam

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Bilmiyorum Bakıcam Bi

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
yeni nesil oyunları oynatmaz gibi gözüküyor bide biraz eski bir görüntüsü var tahminimce koleksiyoncular için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...