Birtakım

Bu yazılımı indirerek kendi isteğinizle kuralları kabul ederek indirip, yazılımı kullandığınızı kabul etmiş olursunuz.
Bu yazılımı kullanarak başınıza gelebilecek herhangi bir şeyden ne ben ne de yönetim sorumludur.
Ban yemeniz durumunda sorumluluk size aittir, zira ban yemeyeceğinizin garantisi verilmemiştir.

Tarafımca Türkçeleştirilmiştir, scriptler bana ait değildir. Türkçeleştirme bana ait, o da çok önemli değil zaten.
Neyse aranızda benim gibi oyunu oynarken kanser olanlar varsa kullanabilir.

[Main]
Ölümsüzlük
One hit one kill
Hızlı yetenek puanı artması
--------------------------------------
[Extra]
Atak gücü
Coin
Tüm itemler (x50)
------------------------------------------

Windows 10 - 32 / 64 Bit: Çalışıyor
Windows 8.1 / 8: Denenmedi
Windows 7: Denenmedi
Windows XP: Denenmedi

Cheat Engine'in son veya sondan önceki sürümünü indiriyorsunuz.
Sonrasında indirdiğiniz cheat tableı çalıştırıp oyunun processini seçiyorsunuz ve istediğiniz özelliği alttaki listeden aktifleştiriyorsunuz.
Bu yazılımı indirerek kendi isteğinizle kuralları kabul ederek indirip, yazılımı kullandığınızı kabul etmiş olursunuz.
Bu yazılımı kullanarak başınıza gelebilecek herhangi bir şeyden ne ben ne de yönetim sorumludur.
Ban yemeniz durumunda sorumluluk size aittir, zira ban yemeyeceğinizin garantisi verilmemiştir.
Tarafımca Türkçeleştirilmiştir, scriptler bana ait değildir. Türkçeleştirme bana ait, o da çok önemli değil zaten.
Neyse aranızda benim gibi oyunu oynarken kanser olanlar varsa kullanabilir.
[Main]
Ölümsüzlük
One hit one kill
Hızlı yetenek puanı artması
--------------------------------------
[Extra]
Atak gücü
Coin
Tüm itemler (x50)
------------------------------------------
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Windows 10 - 32 / 64 Bit: Çalışıyor
Windows 8.1 / 8: Denenmedi
Windows 7: Denenmedi
Windows XP: Denenmedi
Cheat Engine'in son veya sondan önceki sürümünü indiriyorsunuz.
Sonrasında indirdiğiniz cheat tableı çalıştırıp oyunun processini seçiyorsunuz ve istediğiniz özelliği alttaki listeden aktifleştiriyorsunuz.
Son düzenleme: