Selam dostlar :) Kaç yıldır youtube'dayım ama aynıyım tavsiyeniz var mı? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Öncelikle selam can dostlarım.2012'den beri youtube'ile ilgileniyorum.Video atıyorum siliyorum.Sonunda düzgün ve tahmin ettiğiniz şahıslar gibi insanları çıldırtmamaya çalışıyorum.Korku videoları falan atıyorum(Cinler kabileleri vs.).Hatta şöyle söyliyim.Engin Deniz'i bilirsiniz.Onun kanalı 10k civarındayken ortalama olarak aynı tarz videoları çekiyorum.Ama maşallah adam 1m geçti ben 936 (bu arada çok seviyorum kendisini hala ara sıra konuşuruz).Her neyse içerikleri mi değiştirmem lazım yoksa çocuklar gibi her videonun altına kanal adı falan mı yazayım,tavsiyeleriniz çok önemli benim için.Kanal ismi söylemek serbest mi bilmiyorum o yüzden kanalın ismini söylemiyorum.

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
enes baturu taklit et çoçuk gibi ol
slime videoları çek yeni star sensin

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Daha farklı videolar çek ciddi olma videolarda dalgasına bak illaki ilerlersin kral güncel yapılan içeriklere benzer içerikler yap mesela

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
daha ilgi çekici başlıklar koyabilirsin
evet bak o çok mantıklı geçmişte denemiştim saçma sapan video ismi güzel diye diğerlerinden çok izlendi
Post automatically merged:

Daha farklı videolar çek ciddi olma videolarda dalgasına bak illaki ilerlersin kral güncel yapılan içeriklere benzer içerikler yap mesela
evet ama rezil olmaktan korkuyorum işte )

MURAT GÖĞEBAKAN VURGUNUM
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
ne kadar şebeklik o kadar izlenme, youtube tr böyle

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu dönemde youutbe da popüler olmak için ya bebek gibi olman lazım ya kız olup bi yerlerini açman lazım

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Editli keyifli kendine özgü olsun birde youtuber bir tanıdgın falan varsa bir videosuna çıkarsan iyi olur yükselme açısından ama insanların ısınması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...