Onaylı Üye
İnli cinli videolarda edit olur mu onu da bilmem kiBol bol edit yap bence
ahahah çok haklısın da bende onu dedim ya insanları çıldırtmadan birşeyler üretmek istiyorum diyeenes baturu taklit et çoçuk gibi ol
slime videoları çek yeni star sensin
evet bak o çok mantıklı geçmişte denemiştim saçma sapan video ismi güzel diye diğerlerinden çok izlendidaha ilgi çekici başlıklar koyabilirsin
evet ama rezil olmaktan korkuyorum işteDaha farklı videolar çek ciddi olma videolarda dalgasına bak illaki ilerlersin kral güncel yapılan içeriklere benzer içerikler yap mesela
Enes batur rezil olmuyor senmi rezil olucaksınevet bak o çok mantıklı geçmişte denemiştim saçma sapan video ismi güzel diye diğerlerinden çok izlendi
Post automatically merged:
evet ama rezil olmaktan korkuyorum işte)
aslında doğru.bi keresinde zsuatla bir pubg videom vardı editli baya sağlam izlenmiştipubg mobayl tarzı cekersen izlenmen atrat birazcık
wow nokta atışı hahabu dönemde youutbe da popüler olmak için ya bebek gibi olman lazım ya kız olup bi yerlerini açman lazım
malesefne kadar şebeklik o kadar izlenme, youtube tr böyle
işinin hakkını ver, arada youtube reklam yapıştır bence başarırsın, kolay gelsin!wow nokta atışı haha
malesef
sanırım haklısın öyle yapmak şart.Tavsiyen için teşekkür ederim kralişinin hakkını ver, arada youtube ****** yapıştır bence başarırsın, kolay gelsin!
ne demek biz forumda bir bütünüzsanırım haklısın öyle yapmak şart.Tavsiyen için teşekkür ederim kral
tabiki kardeşimwow nokta atışı haha
malesef
yasak olabilir diye paylaşmadım, değil mi ?Haftada 2 defa video at kardesım kanalını at destek olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?