6 Mar 2020 #1 baki2020 B Seçkin Üye Katılım 6 Nis 2019 Mesajlar 314 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Ödüller 5 Yaş 36 7 HİZMET YILI arkadaşlar az önce bilgisayarımı formatladım , pubg mobıle ı kurdum xproject indirdim hesabada girisyaptım , ancak sıteden hıleyı yukle dedıgımde ( memoryuıcore uygulamasını baslatın ) uyarısı alıyorum acaba nerede hata yapıyorum
arkadaşlar az önce bilgisayarımı formatladım , pubg mobıle ı kurdum xproject indirdim hesabada girisyaptım , ancak sıteden hıleyı yukle dedıgımde ( memoryuıcore uygulamasını baslatın ) uyarısı alıyorum acaba nerede hata yapıyorum
Çözüm T T Testa42 6 Mar 2020 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bunları kurarsan sorun düzelecektir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bunları kurarsan sorun düzelecektir
6 Mar 2020 #2 Testa42 T Süper Üye Katılım 31 Mar 2019 Mesajlar 621 Çözümler 12 Tepki puanı 68 Ödüller 4 Yaş 38 7 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bunları kurarsan sorun düzelecektir Moderatörün son düzenlenenleri: 12 Nis 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bunları kurarsan sorun düzelecektir
6 Mar 2020 Konuyu başlatan #3 baki2020 B Seçkin Üye Katılım 6 Nis 2019 Mesajlar 314 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Ödüller 5 Yaş 36 7 HİZMET YILI tamam deneyecegım tesekkurler Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Mar 2020 #4 KennyX 🇦🇿 Seçkin Üye Katılım 27 Haz 2019 Mesajlar 316 Tepki puanı 43 Ödüller 6 6 HİZMET YILI bendede oyle olmustu kendi kendine cozuldu bir iki defa ac kapat duzelir net framework indir alaksi yok ama pubg icin kullaniyorsan gerekicek Oyla 0 Olumsuz oyla
bendede oyle olmustu kendi kendine cozuldu bir iki defa ac kapat duzelir net framework indir alaksi yok ama pubg icin kullaniyorsan gerekicek
7 Mar 2020 Yasaklandı #5 Slywester S Banlı Üye Katılım 2 May 2018 Mesajlar 863 Çözümler 3 Tepki puanı 138 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Kalıntı dosyaları gitmiş olabilir bazı kalıntı dosyaları silince bozulmalar yaşanabiliyor baştan kurmayı dene bi hepsiyle beraber geçmişi silerek Oyla 0 Olumsuz oyla
Kalıntı dosyaları gitmiş olabilir bazı kalıntı dosyaları silince bozulmalar yaşanabiliyor baştan kurmayı dene bi hepsiyle beraber geçmişi silerek