Bunda absürt bir durum yok. Adam küfretmemiş bir şey yapmamış sadece "nice memory" demiş. Küfretse size hak verirdim. Toxic oyuncuları umursayacak olursanız işiniz varçünkü onlar bitmez sadece susturup geçin. Forumda da konusunu açmaya gerek yok. Birde "28" levelde nasıl dereceli girmeyi düşünüyorsunuz?
Tek bi hesabım olsa sende haklısın dereceli giremem . Ayrıca abi şu ortamda böyle bir forumda takılıpta bunu yapmayı abes karşılıyor üstelik başkalarına da öyle lanse ediyor .
Bence iki tarafa da haksızlık yapılmamış, aksine seni tanımış ne güzel.Aga şu sıralar çok denk geliyor ben kimseye yapmıyorum ama bu forumda olup bunu yapan çok kişi var ss almadım bu zamana kadar ama bundan sonra alıp buraya atacağım konu altına sizde atabilirsiniz . Sende kullanıyorsun neden pislik yapıyosun ? Üstelik sadece aram oynuyorum dereceli falanda girmiyorum hani bil diye söylüyorum .
Ekli dosyayı görüntüle 48494
Ekli dosyayı görüntüle 48495
ama report ediyorlar ban yiyoruz kendisi de kullanıyorBunda absürt bir durum yok. Adam küfretmemiş bir şey yapmamış sadece "nice memory" demiş. Küfretse size hak verirdim. Toxic oyuncuları umursayacak olursanız işiniz varçünkü onlar bitmez sadece susturup geçin. Forumda da konusunu açmaya gerek yok. Birde "28" levelde nasıl dereceli girmeyi düşünüyorsunuz?
ama report ediyorlar ban yiyoruz kendisi de kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?