hile yapıp her yama da sürekli fixlemiş zaman ve emek gerektirir bu iş beleşe yapılmaz o yüzden ülkemizde güzel hileler çıkmıyorArkadaşlar Sene Olmuş 2022-2023 Hala birtane düzgün sc yok ban attırmadan rahat rahat oynuyabileceğimiz ama yabancılara baktığım zaman binlerce hileleri var zaten bizimkilerde kaynak kodlarını çalıp yapıyor aynısında bir güncellemede hepsi patlıyor neden ülkemizdeki yazılımcılar gerçekten hakkıyla düzgün bişe çıkartıp rahat oynamamızı sağlıyamıyolar birşeydede dış ülkelerden önde olalım ekonomide geriyiz üretimde geriyiz hilelerdede geriyiz xD
Reis paralı hile de kullandım da pek farkları yok yani gerek yok o yüzden benceparalı hile yapsalar absürt rakamlara satar tr serverdekiler o yüzden biraz
bende daha ban yemedim 2 aydır kullanıyorumYa Aga Cidden Sizde Bi Problem Var Ben Efsunlumuyum? Ben Niye Ban Yemiyorum Kardeşim Yaa...
üstad güzel yorumlarını esirgemediğin için teşekkür ederim emeği geçen herkese selamlarİşin tek sıkıntısı birşey bilmemen ve paralı hilelerin dahi ban atmasıki geçen gelen banwawe de mh de kullandığın ban atmaz iken paralı satılanların coğu atıyordu şuan ister para ver al ister mh yi kullan pek bir fark olmiyacak. hiçbişeyde geri değiliz apex valorant free paylaşıyoruz.
açık ara cok doğru söylüyor 6 aydır mh script kullanıyorum üzerime destek talebi açılmasına rağmen ban yemedim bu işi mh den daha başarılı yapan birisini daha önce görmedim <3 favİşin tek sıkıntısı birşey bilmemen ve paralı hilelerin dahi ban atmasıki geçen gelen banwawe de mh de kullandığın ban atmaz iken paralı satılanların coğu atıyordu şuan ister para ver al ister mh yi kullan pek bir fark olmiyacak. hiçbişeyde geri değiliz apex valorant free paylaşıyoruz.
çok haklı gerçekten nerdeyse 1 yıldır sc kullanıyorum burdan ve hiç ban yemedim ve üstüne bedava paylaşılıyor bundan daha iyisi varmı sanmam elinize saglık <3İşin tek sıkıntısı birşey bilmemen ve paralı hilelerin dahi ban atmasıki geçen gelen banwawe de mh de kullandığın ban atmaz iken paralı satılanların coğu atıyordu şuan ister para ver al ister mh yi kullan pek bir fark olmiyacak. hiçbişeyde geri değiliz apex valorant free paylaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?