- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Arkadaşlar filolog abimiz Nietzsche zamanında böyle bir söz söylemiş. Ne düşünüyorsunuz? Tartışalım.Seni seviyorum diyenin, sevgisinden şüphe et çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir. - Nietzsche
Aşk anlık his gibi bir şey mi yani?Araştırmalara göre aşk beyinde oluşan bir kimyasal tepkime
Tam olarak anlık bir his diyemeyiz çünkü beyinde oluşan aşk ile alakalı kimyasal tepkime sinirsel bir iletimden daha ziyade hormonsal bir iletim diye biliyorum. Hormonsal bir iletim olduğu içinde iletimi yavaştır ama uzun süreli bir tepkiye neden olmaktadır. Bu yüzden bir anlıktan ziyade bir süreç içerisinde olup bitmektedir diyebiliriz. Bununla alakalı fazlaca bilimsel bir makale bırakıyorum.Aşk anlık his gibi bir şey mi yani?
Bıraktığınız makaleyi okuyorum, aşkın kısacık bir kelime olduğunu ama çağrıştırdığı şeyin bir derya olduğunu belirtmiş. Gerçekten çok doğru bir söz, kaynak için teşekkürler. Okuyacağım.Tam olarak anlık bir his diyemeyiz çünkü beyinde oluşan aşk ile alakalı kimyasal tepkime sinirsel bir iletimden daha ziyade hormonsal bir iletim diye biliyorum. Hormonsal bir iletim olduğu içinde iletimi yavaştır ama uzun süreli bir tepkiye neden olmaktadır. Bu yüzden bir anlıktan ziyade bir süreç içerisinde olup bitmektedir diyebiliriz. Bununla alakalı fazlaca bilimsel bir makale bırakıyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Demeyince de neden söylemiyorsun diyorlar.Arkadaşlar filolog abimiz Nietzsche zamanında böyle bir söz söylemiş. Ne düşünüyorsunuz? Tartışalım.
Herhalde abimiz aşırıya kaçırılmasını istemiyor.Sevdiğini sevdiğine söylemediğinde aşkın ne anlamı kalır? Söylemediğinde şüphe ederim ben.
Bu seferde aşırı ilgiden sıkılınca da bırakıyorlar amaDemeyince de neden söylemiyorsun diyorlar.
Ne olursa olsun kimseye güvenmemeliyiz ama yine de biraz ağırArkadaşlar filolog abimiz Nietzsche zamanında böyle bir söz söylemiş. Ne düşünüyorsunuz? Tartışalım.
Biraz ağır olduğu doğru da gene de genelleme yapmadan kişilere öyle davranmak gerek.Ne olursa olsun kimseye güvenmemeliyiz ama yine de biraz ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?