Kanka 2. el alabilirsin veya tanıdığın bir arkaba vs. gibi birinin yanına günde 4 saatlik çalışabilirsin. Yani bende bu durumlarda kaldım yapacak pek te bir şey olmuyor. Çalışıp alıyorsun veya ailenin maddi durumu iyi ise onlar alıyor.PC derdim var nasıl çözücem bilmiyorum iş yok olsada PC toplasak
Ben dost kurbağanıyımAldatıldım kardeşim bugün de benim için yakın
aga dert etme be sevmiyorsa gitsinAldatıldım kardeşim bugün de benim için yakın
geçmiş olsun kardeşim ben öyle bişey yaşamadım ama yaşamam da inş.Aldatıldım kardeşim bugün de benim için yakın
Olm dert etme değil insana koyuyor. Şu şekilde seni enayi yerine koyuyor ve senin canım dediğin herşeyim dedigin kişi bir başkası ile beraber. Bunu görmek bile insanı yaşlandırır. Hocam dert etme ne demek buna ölünür bile :/aga dert etme be sevmiyorsa gitsin
kendine hobi edin en azından bişeyler ile uğraş bunun para gerektirecek bişey olmasına gerek yokparam yok hiç bir şeyden zevk alamıyorum hemen bıkıyorum herşeyden sıkılıyorum
İnşallah hocam bu acıyı yaşamazsıngeçmiş olsun kardeşim ben öyle bişey yaşamadım ama yaşamam da inş.
benim düşüncem sevmiyorsa gitsin usta gram umrumda olmaz benden daha iyisini bulduysa yolu açık olsun tabi daha iyisi varsaOlm dert etme değil insana koyuyor. Şu şekilde seni enayi yerine koyuyor ve senin canım dediğin herşeyim dedigin kişi bir başkası ile beraber. Bunu görmek bile insanı yaşlandırır. Hocam dert etme ne demek buna ölünür bile :/
Bu daha da üzer kardeş bugün sana yakıyoruzKanka 2. el alabilirsin veya tanıdığın bir arkaba vs. gibi birinin yanına günde 4 saatlik çalışabilirsin. Yani bende bu durumlarda kaldım yapacak pek te bir şey olmuyor. Çalışıp alıyorsun veya ailenin maddi durumu iyi ise onlar alıyor.
Post automatically merged:
Ben dost kurbağanıyım
Benim sevgilim ile aram çok iyiydi en iyi dostum, seni aldatıyor dedi ve sevgilim ile aram soğudu 1 hafta içinde ayrıldık. Aradan 1 hafta geçti ve eski sevgilim en iyi arkadaşım ile beraber sevgili. Buna yakılmaz mı şimdi kankaaa..
aklıma her sevgi ihanet ile başlar sözü geldi ...Olm dert etme değil insana koyuyor. Şu şekilde seni enayi yerine koyuyor ve senin canım dediğin herşeyim dedigin kişi bir başkası ile beraber. Bunu görmek bile insanı yaşlandırır. Hocam dert etme ne demek buna ölünür bile :/
Amerikaya gitmek için iyi çalışıp para kazanabilirsin sonra Türkiyeye gidip şirket bile açabilirsinaga dert etme be sevmiyorsa gitsin
ezel 1.bölüm aga beeaklıma her sevgi ihanet ile başlar sözü geldi ...
Kanka nasıl desemkendine hobi edin en azından bişeyler ile uğraş bunun para gerektirecek bişey olmasına gerek yok
Etmedikte sevdik be kardeş allahından bulsun bundan sonraaga dert etme be sevmiyorsa gitsin
sevdirecek bişey bul hiç mi sevdiğin bi insan yokKanka nasıl desemBen hayatı sevmiyorum komple her şey üstüme geliyor. Hobi edinmek ile geçicek bir şey değil bu edinsem de bu hobiden 6 saat içinde bıkarım.
aynen öyle ne olursa olsun max 4 5 saat ondan sonra zevk almıyorum bendeKanka nasıl desemBen hayatı sevmiyorum komple her şey üstüme geliyor. Hobi edinmek ile geçicek bir şey değil bu edinsem de bu hobiden 6 saat içinde bıkarım.
Yani benim önerim amerika değilde Almanya almanyada amazon'un kargo ekibine girersin düzenli bir işin olur maaşında tıkır tıkır.Amerikaya gitmek için iyi çalışıp para kazanabilirsin sonra Türkiyeye gidip şirket bile açabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?