Onaylı Üye
geçmiş olsun kardeşim Allah başka dert acı vermesinPara, pul çözülür dostlar. Çok aşırı önemli değil bunlar. Bu yıl içinde sevdiğim insanlar hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Biz çok şükür hayattayız ama insan özlüyor. Ve sevdiğim 2 arkadaşımda benimle konuşmayı kesti. Çok fazla arkadaşımda yok. Sıktıysam kusura bakmayın dostlar.
aynen öyleAynısını bendede var hocam hiç bir şeyden zevk almıyorum arkadaşlar ile sohbetten gezmekten dertleşmekten oyun oynamaktan dizi film izlemekten. Sessizce bekliyorum sadece
Sen ne işle meşgulsün neler kovalıyorsun hayatta?hemşirelik mühendislik gibi bölümlerden mezun olup oradaki iş ilanına başrurusan ve kabul olursa gidebilirsin
ceza infaz ve güvenlik hizmetleri bölümündeyim şuanSen ne işle meşgulsün neler kovalıyorsun hayatta?
Sor ?birşey sorucam
siz nasl mesaj kasıyonuzzz
evet ?birşey sorucam
mesaj kasmak için deil dertleşmek için açılmış bir konu olarak düşünüyorum ama yorumda kasmış olduk yanisiz nasl mesaj kasıyonuzzz
Kanka önüne gelen her forumdaki mesaja bişiler saçmalarsak kasamassın. Bilgin olduğu konulardaki forumlara destekleyici cevaplar vermeye çalış bilgin yoksa da bir şey yazma farklı bir forum bul veya konu aç.siz nasl mesaj kasıyonuzzz
peki denklik felan istemiyor muhemşirelik mühendislik gibi bölümlerden mezun olup oradaki iş ilanına başrurusan ve kabul olursa gidebilirsin
yok onu demıyom adamın 215 adet mesajı var bakıyorum foruma yardıma ihtiyacı olana yardım edıyom en fazla 130 olduevet ?
Post automatically merged:
mesaj kasmak için deil dertleşmek için açılmış bir konu olarak düşünüyorum ama yorumda kasmış olduk yani
Ben milletin derdini merak ederek açtım bu konuyu amacım mesaj kasmak değildievet ?
Post automatically merged:
mesaj kasmak için deil dertleşmek için açılmış bir konu olarak düşünüyorum ama yorumda kasmış olduk yani
aynen öyle fikrimiz olmadan bir şeyler yazacağımıza burda sohbet ederek yorum kasmak bin kat iyidir bu aradaKanka önüne gelen her forumdaki mesaja bişiler saçmalarsak kasamassın. Bilgin olduğu konulardaki forumlara destekleyici cevaplar vermeye çalış bilgin yoksa da bir şey yazma farklı bir forum bul veya konu aç.
Bu arada sen ne için yorum kasıyorsun ki ?aynen öyle fikrimiz olmadan bir şeyler yazacağımıza burda sohbet ederek yorum kasmak bin kat iyidir bu arada
aga 140 yaptım en fazla adamlara herşeyden yardım ettim ama bilmediğim konuda okuyorum bilgi edinmeye çalışıyorum ondan sonra yardım ihtiyacı olanlar oluncada donup kalıyom ussuhshusshsuhsKanka önüne gelen her forumdaki mesaja bişiler saçmalarsak kasamassın. Bilgin olduğu konulardaki forumlara destekleyici cevaplar vermeye çalış bilgin yoksa da bir şey yazma farklı bir forum bul veya konu aç.
aga 140 yaptım en fazla adamlara herşeyden yardım ettim ama bilmediğim konuda okuyorum bilgi edinmeye çalışıyorum ondan sonra yardım ihtiyacı olanlar oluncada donup kalıyom ussuhshusshsuhs
aga polise şikayet et yada bina görevlisineBenin yeni bir derdim var. Komşu turmaddan duvarlara bişiler yapıyo matkap sesleri 2 aydır bu böyle kafayı çizicem artık. Ne yapyım gidip söveyim mi yeter mi diyeyim valla bıktım
bizim burda vardı bir tane ****** çocugu taşındı ama kulağımı yapmıştı yani marangoz dükkanı açılmıştı sanki üst kattaBenin yeni bir derdim var. Komşu turmaddan duvarlara bişiler yapıyo matkap sesleri 2 aydır bu böyle kafayı çizicem artık. Ne yapyım gidip söveyim mi yeter mi diyeyim valla bıktım
valla knkam ben de kasmaya başladım ama hani dedim zorla olmaz bari sohbet olsun sarar felan bi girdik başladık devam etti farketmemişiz bileBen milletin derdini merak ederek açtım bu konuyu amacım mesaj kasmak değildiBir çok oyun hlsini açabiliyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?